,

Stonex R20


De Stonex R20 combineert functionaliteit en betrouwbaarheid. Optimale meetprestaties tot 5000m met prisma, 600m zonder reflector. 2″ hoeknauwkeurigheid.

De hoogwaardige telescoop, met verlicht dradenkruis, biedt de beste zichtkwaliteit in elke omgevingsomstandigheid. De onboard programma’s maken hem geschikt voor bouwplaatsen, kadastrale en cartografische werkzaamheden en uitzetwerkzaamheden via een gebruikersvriendelijke interface.

Stonex R20 pakket omvat:

 • Pen Drive set 8Gb
 • met handleiding Video Tutorial
 • SW kubus-koppeling
 • Reflecterend vel RP30 x 4
 • Reinigingsborstel
 • Gereedschap set
 • Tribrach
 • R20 Regenhoes
 • R20 Draagtas
 • R20 Lader
 • R20 Lithium Batterij

Handleiding & Datasheet

344.00 for 3 item(s)

De Stonex R20 combineert functionaliteit en betrouwbaarheid. Optimale meetprestaties tot 5000m met prisma, 600m zonder reflector. 2″ hoeknauwkeurigheid.

De hoogwaardige telescoop, met verlicht dradenkruis, biedt de beste zichtkwaliteit in elke omgevingsomstandigheid. De onboard programma’s maken hem geschikt voor bouwplaatsen, kadastrale en cartografische werkzaamheden en uitzet-werkzaamheden via een gebruikersvriendelijke interface.

Als alternatief kan een externe controller worden aangesloten op de Stonex R20 via bluetooth verbinding, zodat de operator elke veldsoftware kan gebruiken.

Of het nu gaat om een basisopmeting of het uitzetten van een paal, de R20 helpt u altijd met een vriendelijke interface en zijn intuïtieve veldtoepassingen. het navigatiemenu leidt de landmeter naar eenvoudige handelingen

GRENZELOZE AFSTANDSMETINGEN
Door gebruik te maken van digitale fase laser ranging technologie garandeert de R20 zeer nauwkeurige metingen: 600m in reflectorloze modus en tot 5000m met gebruik van een enkel prisma, met millimeter nauwkeurigheid.

SNEL, NAUWKEURIG, BETROUWBAAR
Het meten van afstanden in één seconde, met een nauwkeurigheid van 2 mm, maakt elke taak uiterst kosteneffectief en betrouwbaar. De brede waaier van toepassingssoftware maakt het mogelijk om de taken van de Landmeter direct in het veld uit te voeren.

EEN DAG ONONDERBROKEN VELDWERK
Dankzij het lage stroomverbruik circuit ontwerp R20 geeft de mogelijkheid om continu te werken voor meer dan 22 uur.

TEMPERATUUR DRUK SENSOREN
Temperatuur- en drukveranderingen hebben een negatieve invloed op de nauwkeurigheid van afstandsmetingen. R20 controleert de veranderingen en past de afstandsberekeningen automatisch aan.

Artikelnummer: B20-220065 Categorieën: ,
Gewicht 9 kg
Afmetingen 50 × 40 × 20 cm
Merk

Stonex

Hoek Nauwkeurigheid

2"

Afstand nauwkeurigheid

2mm + 2ppm

Bereik met Prisma (meters)

5000

Bereik zonder Prisma (meters)

600

Internet modem

Geen sim kaart optie

Batterij type

Verwisselbaar

Bluetooth

Met Bluetooth

Zoom factor

30x

IP Rating

IP54

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex R20”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close