fbpx
,

Carlson CRx Series


De Carlson CRx-serie is een eersteklas gerobotiseerd total station met de optie van 1″, 2″, 3″ en 5″ hoekresoluties, hij is dus geschikt voor elke toepassingsvereisten. Het werkt feilloos met SurvCE- en SurvPC-software voor gegevensverzameling en wordt geleverd met een geïntegreerd exemplaar van SurvCE geïnstalleerd.

De Carlson CRx-serie is snel op te zetten en zit boordevol gebruiksvriendelijke functies die uw landmeetkundige workflows vereenvoudigen en krachtige hulpmiddelen bieden om u efficiënter en nauwkeuriger te maken.

– X-MOTION™ hybride aandrijvingen
– Scout: zoek snel naar passieve prisma’s
– Volledige connectiviteit
– Robuust, in de praktijk bewezen pakket
– accXess™ EDM-technologie
– 1″, 2″, 3″ en 5″ opties

Inbegrepen in pakket:

  • LRBT Radiohandgreep
  • Li-Ion Batterij 4.4Ah Oplaadbaar
  • Stelschroevenblok zonder optisch schietlood
  • Oplader
  • USB-kabel

24,350.0029,910.00

Geavanceerde technologie

Met een 5-inch aanraakscherm, een krachtigere processor voor grote bestanden, automatische back-up van gegevens en de geavanceerde positioneringstechnologie van STReAM360, bieden de superbetrouwbare CRx-totalstations van Carlson de meest efficiënte manier van meten.

Gemaakt voor Carlson SurvCE en SurvPC

Ontworpen om feilloos samen te werken met SurvCE- en SurvPC-software voor gegevensverzameling, zijn de Carlson CRx-serie robotic total stations snel op te zetten en zitten ze boordevol gebruiksvriendelijke functies die uw landmeetkundige workflows vereenvoudigen en krachtige hulpmiddelen bieden om u efficiënter en efficiënter te maken. secuurder.

– X-MOTION™ hybride aandrijvingen
– Scout: zoek snel naar passieve prisma’s
– Volledige connectiviteit
– Robuust, in de praktijk bewezen pakket
– accXess™ EDM-technologie
– 1″, 2″, 3″ en 5″ opties

De CRx-serie is ook klaar voor gebruik met de Hybrid+-module voor Carlson’s SurvCE- of SurvPC-veldsoftware, waarmee u uw CRx gelijktijdig kunt gebruiken met een GNSS-ontvanger zoals de Carlson BRx7 om uw efficiëntie en nauwkeurigheid in het veld te vergroten.

Artikelnummer: carlson-crx Categorieën: ,
Model

CRx 1", CRx 2", CRx 3", CRx 5"

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson CRx Series”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close