fbpx
,

Stonex R25 LR


Stonex R25 Total Station. Dit totaalstation wordt geleverd met een hoeknauwkeurigheid van 2 seconden. Het heeft een 600 of een lange afstand 1000 meter reflectorloos bereik en een 5000 meter prisma bereik. Gecombineerd met de juiste veldsoftware kunt u uw landmeetkundige werk in een mum van tijd gedaan krijgen!  Met een robot of manueel totaalstation kunt u over het algemeen een nauwkeurigheid van ongeveer 1 tot 2 millimeter bereiken. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van de omgeving en de kwaliteit van de total station zelf en de onderdelen. De ervaring van de gebruiker speelt ook een grote rol in de nauwkeurigheid aangezien het werken met een total station veel complexer is dan met een gnss ontvanger. Een verkeerde setup vanaf het begin kan leiden tot onnauwkeurige metingen gedurende de gehele survey.

Het pakket van de Stonex R25 LR omvat:

1x FDJ6-L1, Batterijlader voor BT82/BT43/BT31, 110/220V, DC 8.4V, 900 mA
2x BT-82, Oplaadbare Li-on batterij voor R2 PLUS/R25/R35, 7.4V, 3400mAh
1x Tribrach voor TS RXX serie
1x Draagtas voor R15/R25/R35 (CC-TS1)
1x USB-kabel voor Stonex TS RXX (UC-TS1)
1x Regenhoes
1x Gereedschap set
1x Schoonmaakborstel
1x Reflecterende plaat RP30 x 4
1x Reflecterende plaat RP60 x 1
1x SW kubus-koppeling
1x Pen Drive set 8Gb met handleiding en video-handleiding

Handleiding & Datasheet

344.00 for 3 item(s)

Hoge nauwkeurigheid en groot reflectorloos bereik zijn de perfecte combinatie die van de Stonex R25/R25LR de beste vriend van elke professionele landmeter maken. Kadastraal, kartering, uitzetten en tot zeer nauwkeurige controle werkzaamheden: binnen het gamma van de R25/R25LR serie, vindt u de oplossing die aan uw behoeften voldoet. De R25/R25LR wordt standaard geleverd met geïntegreerde veldsoftware, een complete suite van toepassingen, en een externe controller kan aan de Stonex R25/R25LR worden gekoppeld, via de Bluetooth™ draadloze verbinding: geen enkele beperking zal uw werkproces stoppen. De Stonex R25/R25LR is voorzien van eindeloze frictie aandrijvingen voor continue horizontale en verticale rotaties: geen knoppen en klemmen meer met beperkte bewegingen maar een comfortabeler gebruik van het station. Met de triggertoets aan de zijkant van het instrument kunt u heel eenvoudig de meting starten.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoeknauwkeurigheid van 2″
  • Afstandsnauwkeurigheid van 2mm + 2ppm
  • Max bereik van 5000 meter met prisma
  • Eind loos frictieaandrijving en triggertoets
  • Software aan boord inbegrepen
  • Bluetooth

Waar wordt het voor gebruikt?

De Stonex R25 Total station kan worden gebruikt voor de volgende toepassingen:

  • Landmeten
  • Grondwerken
  • Wegwerkzaamheden
  • Bouw

GRENZELOZE AFSTANDSMETINGEN

Door gebruik te maken van digitale fase laser ranging technologie, garandeert de R25/R25LR hoog nauwkeurige lange afstandsmetingen: 600/1000m in reflectorloze modus en tot 5000m met een enkel prisma, met millimeternauwkeurigheid

SNEL, NAUWKEURIG, BETROUWBAAR

Het meten van afstanden in één seconde, met een nauwkeurigheid van 2 mm, maakt elke taak uiterst kosteneffectief en betrouwbaar. De brede waaier van toepassingssoftware maakt het mogelijk om de taken van de Landmeter direct in het veld uit te voeren.

EEN DAG ONONDERBROKEN VELDWERK

Dankzij het lage stroomverbruik circuit ontwerp en de twee hoge capaciteit batterijen geeft de R25/R25LR de mogelijkheid om ongeveer 13 uur onafgebroken te werken. Geen zorgen over de gegevensopslag: het verbeterde interne geheugen van 4 Gb en de SD-kaart tot 16 Gb slaan een enorme hoeveelheid gegevens op.

TEMPERATUUR DRUKSENSOREN

Temperatuur- en drukveranderingen hebben een negatieve invloed op de nauwkeurigheid van afstandmetingen: de slimme R25/R25LR bewaakt de veranderingen en past de afstand berekeningen automatisch aan.

 

Mogelijke total station opstellingen

Afhankelijk van uw eisen hebt u de volgende opties:

Landmeetkundige software. Uw Total Station levert u de gegevens die u nodig hebt, maar u hebt nog steeds landmeetkundige software nodig om deze informatie te verwerken. Welke software u nodig hebt, hangt af van uw behoeften. Wij raden u aan het eenvoudig te houden en niet te betalen voor dingen die u niet nodig hebt. Dat gezegd hebbende, als u gecompliceerd landmeetkundig werk moet doen, zorg er dan voor dat u de juiste software krijgt. Enkele aanbevolen opties zijn Carlson, Aplitop en FieldGenius. Als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de chat hieronder!
Dataverzamelaar. U heeft wellicht een tablet of controller nodig om uw software op te draaien. Een tablet is echter niet altijd nodig omdat sommige Total stations al onboard software hebben.  Het type tablet hangt af van de software die u hebt gekozen: sommige zijn gebaseerd op Android en andere op Windows.
Prismastok. Om de beste prestaties uit uw ontvanger te halen, wilt u de storingen om u heen tot een minimum beperken en een duidelijk zicht op de satellieten boven u hebben. Daarom is het aan te bevelen je ontvanger op een prismastok van minimaal 2 meter te bevestigen. Deze zijn verkrijgbaar in vaste stangen en in telescopische stangen.
Mini prismasets. Deze zijn nuttig wanneer een hoge nauwkeurigheid is vereist. Mini prismasets stellen u in staat zo dicht mogelijk bij de grond te komen, waardoor de bewegingsfouten bij het vasthouden van de prismastok worden geminimaliseerd. Nuttig voor het werken aan funderingen en dergelijke
Driepoot en tribrach. Deze zijn nodig om uw total station op te zetten. Aanbevolen voor total station gebruik zijn houten statieven, omdat deze niet uitzetten als de temperatuur verandert. Wanneer u bijvoorbeeld in de zon werkt, heeft een aluminium statief de neiging aanzienlijk uit te zetten.

Vergelijkbare totaalstations

Global GPS Systems is momenteel bezig met het onafhankelijk testen van elke total station op de markt. In samenwerking met een zeer erkend landmeetkundig bedrijf zullen we alle total stations testen op hun prestaties in steeds moeilijkere omgevingen, nauwkeurigheidsclaims en meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Artikelnummer: ST-B20-220077 Categorieën: ,
Gewicht 12 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm
Merk

Stonex

Hoek Nauwkeurigheid

2"

Afstand nauwkeurigheid

2mm + 2ppm

Bereik met Prisma (meters)

5000

Bereik zonder Prisma (meters)

1000, 600

Batterij type

Verwisselbaar

Internet modem

Geen sim kaart optie

Bluetooth

Met Bluetooth

Zoom factor

30x

Operating system

Linux

IP Rating

IP55

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex R25 LR”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close