fbpx
,

Stonex R2 PLUS

Availability:

Uitverkocht


Dit product is vervangen door Stonex R25 series

 

Stonex R2 PLUS Total Station. Dit totaalstation heeft een hoeknauwkeurigheid van 2 seconden. Het heeft een reflectorloos bereik van 500 meter en een prisma bereik van 3000 meter. Gecombineerd met de juiste veldsoftware kunt u uw landmeetkundige werk in een mum van tijd gedaan krijgen!  Met een robot of manueel totaalstation kunt u over het algemeen een nauwkeurigheid van ongeveer 1 tot 2 millimeter bereiken. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van de omgeving en de kwaliteit van de total station zelf en de onderdelen. De ervaring van de gebruiker speelt ook een grote rol in de nauwkeurigheid aangezien het werken met een total station veel complexer is dan met een gnss ontvanger. Een verkeerde opstelling vanaf het begin kan leiden tot onnauwkeurige metingen gedurende de gehele meting.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoeknauwkeurigheid van 2″
  • Afstand nauwkeurigheid van 2mm + 2ppm
  • Max bereik van 3000 meter met prisma

 

Waar wordt het voor gebruikt?

Dit Total station kan worden gebruikt voor de volgende toepassingen:

  • Landmeten
  • Grondwerken
  • Wegwerkzaamheden
  • Bouw

Mogelijke total station opstellingen

Afhankelijk van uw eisen heeft u de volgende opties:

Landmeetkundige software. Uw Total Station levert u de gegevens die u nodig hebt, maar u hebt nog steeds landmeetkundige software nodig om deze informatie te verwerken. Welke software u nodig hebt, hangt af van uw behoeften. Wij raden u aan het eenvoudig te houden en niet te betalen voor dingen die u niet nodig hebt. Dat gezegd hebbende, als u gecompliceerd landmeetkundig werk moet doen, zorg er dan voor dat u de juiste software krijgt. Enkele aanbevolen opties zijn Carlson, Aplitop en FieldGenius. Als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de chat hieronder!
Gegevensverzamelaar. U heeft wellicht een tablet of controller nodig om uw software op te draaien. Een tablet is echter niet altijd nodig omdat sommige Total stations al onboard software hebben.  Het type tablet hangt af van de software die u hebt gekozen: sommige zijn gebaseerd op Android en andere op Windows.
Prismastok. Om de beste prestaties uit uw ontvanger te halen, wilt u de storingen om u heen tot een minimum beperken en een duidelijk zicht op de satellieten boven u hebben. Daarom is het aan te bevelen je ontvanger op een prismastok van minimaal 2 meter te bevestigen. Deze zijn verkrijgbaar in vaste stangen en in telescopische stangen.
Mini prismasets. Deze zijn nuttig wanneer een hoge nauwkeurigheid is vereist. Mini prismasets stellen u in staat zo dicht mogelijk bij de grond te komen, waardoor de bewegingsfouten bij het vasthouden van de prismastok worden geminimaliseerd. Nuttig voor het werken aan funderingen en dergelijke
Driepoot en tribrach. Deze zijn nodig om uw total station op te zetten. Aanbevolen voor total station gebruik zijn houten statieven, omdat deze niet uitzetten als de temperatuur verandert. Wanneer u bijvoorbeeld in de zon werkt, zal een aluminium statief aanzienlijk uitzetten.

Vergelijkbare totaalstations

Global GPS Systems is momenteel bezig met het onafhankelijk testen van elke Total Station op de markt. In samenwerking met een zeer erkend landmeet bedrijf zullen we alle total stations testen op hun prestaties in steeds moeilijkere omgevingen, nauwkeurigheid-claims en meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Artikelnummer: B20-220025 Categorieën: ,
Merk

Stonex

Hoek Nauwkeurigheid

2"

Afstand nauwkeurigheid

2mm + 2ppm

Bereik met Prisma (meters)

3000

Bereik zonder Prisma (meters)

500

Operating system

Linux

Batterij type

Verwisselbaar

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex R2 PLUS”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close