fbpx
,

Stonex R15

Availability:

Uitverkocht


Dit product is vervangen door Stonex R25 series

Dit totaalstation wordt geleverd met een hoeknauwkeurigheid van 2 seconden. Het heeft een reflector loos bereik van 600 meter en een prisma bereik van 5000 meter. Gecombineerd met de juiste veldsoftware kunt u uw landmeetkundige werk in een mum van tijd gedaan krijgen!  Met een robot of manueel totaalstation kunt u over het algemeen een nauwkeurigheid van ongeveer 1 tot 2 millimeter bereiken. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van de omgeving en de kwaliteit van de total station zelf en de onderdelen. De ervaring van de gebruiker speelt ook een grote rol in de nauwkeurigheid aangezien het werken met een total station veel complexer is dan met een gnss ontvanger. Een verkeerde setup vanaf het begin kan leiden tot onnauwkeurige metingen gedurende de gehele survey.

Meegeleverd met de Stonex R15:

2x BT43, Oplaadbare Li-on batterij voor total station R15/R1 serie, 7.4V, 3400mAh
FDJ6-L1, Batterijlader voor BT82/BT43/BT31, 110/220V, DC 8.4V, 900 mA
1x Tribrach voor TS RXX serie
1x Draagtas voor R15/R25/R35 (CC-TS1)
1x USB-kabel voor Stonex TS RXX (UC-TS1)
1x Regenhoes
1x Gereedschap set
1x Schoonmaakborstel
1x Reflecterende plaat RP30 x 4
1x Reflecterende plaat RP60 x 1
1x SW kubus-koppeling
1x Pen Drive set 8Gb met handleiding en video-handleiding

344.00 for 3 item(s)

Stonex R15 Total Station, nauwkeurige afstands- en hoekmetingen, geconcentreerd in 5 Kg pure technologie. Het perfecte gereedschap wanneer de topografische werkzaamheden een lichte en snelle machine vereisen, de hele dag werkend dankzij 24 uur continue bedrijfstijd.  De standaard ingebouwde veldprogramma’s maken de R15 geschikt voor elke bouwplaats, kadaster, kartering en uitzetwerkzaamheden. Geen beperking voor afstandsmetingen, tot 5000 m met een enkel prisma 600 m reflectorloos en 2″ als hoeknauwkeurigheid, garanderen altijd een betrouwbare puntenberekening. De R15 is ontworpen om bestand te zijn tegen regen en stof: de IP55-certificering maakt het mogelijk om zelfs bij hevige regen door te gaan met de meting. Het ontwerp van de behuizing onderscheidt zich door zijn robuuste mechanische structuur, en de hoogwaardige telescoop, met 30X vergroting en verlicht dradenkruis, biedt de beste waarnemingskwaliteit in alle lichtomstandigheden.

Dankzij de hoge efficiëntie EDM, garandeert de R15 lange afstandsmetingen: 600m in reflectorloze modus en tot 5000m met een enkel prisma, met millimeter nauwkeurigheid. Het meten van afstanden in één seconde, met een nauwkeurigheid van 2mm, maakt elke job uiterst kosteneffectief en betrouwbaar. De brede waaier van toepassingssoftware maakt het mogelijk om de taken van de Landmeter direct in het veld uit te voeren. Het lage stroomverbruik ontwerp van het circuit en de twee hoge capaciteit batterijen maken het mogelijk om 24 uur continu te werken en meer dan 1000 afstanden te meten. De SD kaart tot 16 Gb kan een enorme hoeveelheid data opslaan. IP55 stofdicht/waterdicht garandeert de hoge betrouwbaarheid van de R15 in alle weersomstandigheden en maakt het mogelijk om zelfs onder zeer vochtige omstandigheden en waar zand en stof aanwezig zijn, te blijven werken.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoeknauwkeurigheid van 2″
  • Afstandsnauwkeurigheid van 2mm + 2ppm
  • Max bereik van 5000 meter met prisma
  • 30x vergroting
  • Software aan boord inbegrepen

 

Waar wordt het voor gebruikt?

Dit Total station kan worden gebruikt voor de volgende toepassingen:

  • Landmeten
  • Grondwerken
  • Wegwerkzaamheden
  • Bouw

 

Mogelijke total station opstellingen

Afhankelijk van uw eisen heeft u de volgende opties:

Landmeetkundige software. Uw Total Station levert u de gegevens die u nodig hebt, maar u hebt nog steeds landmeetkundige software nodig om deze informatie te verwerken. Welke software u nodig hebt, hangt af van uw behoeften. Wij raden u aan het eenvoudig te houden en niet te betalen voor dingen die u niet nodig hebt. Dat gezegd hebbende, als u gecompliceerd landmeetkundig werk moet doen, zorg er dan voor dat u de juiste software krijgt. Enkele aanbevolen opties zijn Carlson, Aplitop en FieldGenius. Als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de chat hieronder!
Gegevensverzamelaar. U heeft wellicht een tablet of controller nodig om uw software op te draaien. Een tablet is echter niet altijd nodig omdat sommige Total stations al onboard software hebben.  Het type tablet hangt af van de software die u hebt gekozen, aangezien sommige op Android zijn gebaseerd en andere op Windows.
Prismastok. Om de beste prestaties uit uw ontvanger te halen, wilt u de storingen om u heen tot een minimum beperken en een duidelijk zicht op de satellieten boven u hebben. Daarom is het aan te bevelen je ontvanger op een prismastok van minimaal 2 meter te bevestigen. Deze zijn verkrijgbaar in vaste stangen en in telescopische stangen.
Mini prismasets. Deze zijn nuttig wanneer een hoge nauwkeurigheid is vereist. Mini prismasets stellen u in staat zo dicht mogelijk bij de grond te komen, waardoor de bewegingsfouten bij het vasthouden van de prismastok worden geminimaliseerd. Nuttig voor het werken aan funderingen en dergelijke
Driepoot en tribrach. Deze zijn nodig om uw total station op te zetten. Aanbevolen voor total station gebruik zijn houten statieven, omdat deze niet uitzetten als de temperatuur verandert. Wanneer u bijvoorbeeld in de zon werkt, zal een aluminium statief aanzienlijk uitzetten.

 

Vergelijkbare totaalstations

Global GPS Systems is momenteel bezig met het onafhankelijk testen van elke Total Station op de markt. In samenwerking met een zeer erkend landmeet bedrijf zullen we alle total stations testen op hun prestaties in steeds moeilijkere omgevingen, nauwkeurigheid-claims en meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Artikelnummer: B20-220059 Categorieën: ,
Gewicht 12 kg
Afmetingen 50 × 40 × 50 cm
Merk

Stonex

Hoek Nauwkeurigheid

2"

Afstand nauwkeurigheid

2mm + 2ppm

Bereik met Prisma (meters)

5000

Bereik zonder Prisma (meters)

600

Operating system

Linux

Batterij type

Verwisselbaar

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex R15”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close