fbpx
-31%
,

Satlab SLT2


De SLT-serie heeft een snelle en krachtige reflectorloze vonkmachine (0,8 seconden), ontworpen voor geavanceerde nauwkeurigheid met een efficiënte workflow in een slanke behuizing. Om een langdurige werking in ongunstige weersomstandigheden te garanderen, zijn diverse omgevingstests uitgevoerd, zoals trillings-, val-, temperatuur- en vochtigheidsmetingen, om de hoogste kwaliteit te bereiken.

 

Handleiding & Datasheet

2,395.00 3,495.00

2,739.00 for 3 item(s)

Maximale flexibiliteit en uitstekende prestaties

Ontworpen om uitdagende werksituaties het hoofd te bieden, heeft Satlab de beste veldtechnologieën en gespecialiseerde technische kenmerken gecombineerd om ervoor te zorgen dat de SLT-serie het hoogste niveau van nauwkeurigheid biedt. Sneller en eenvoudiger metingen vastleggen met onze intuïtieve onboard software (Satcont) via een dubbel kleuren LCD display.

Verhoogde efficiëntie met verbeterde nauwkeurigheid

De SLT Serie is het meest ideale instapmodel voor opmetingen op het werkterrein. Het biedt flexibiliteit en betrouwbaarheid, zodat u de klus kunt klaren zonder aan functionaliteit in te boeten. Uitgerust met een snelle en reflectorloze EDM, evenals de Satcont onboard software, is de SLT Serie gebouwd om lang mee te gaan.

Het leveren van kwaliteits apparatuur

Gefabriceerd in een ISO en CE gecertificeerde fabriek, wordt elk total station gemaakt met de juiste protocollen en procedures die zich houden aan elk bedieningsaspect, evenals strenge kwaliteitscontroles die de hoogste kwaliteit garanderen.

Hoeknauwkeurigheid van 2″
Afstandsnauwkeurigheid van 2mm + 1.5ppm
Max bereik van 3000 meter met prisma

 

Dit Total station kan worden gebruikt voor de volgende toepassingen:

Landmeetkunde en Lay-out
Topografie en as-built
Grondwerken
Wegenwerken
Bouw
Fundering en buitenkant

 

Afhankelijk van uw eisen heeft u de volgende opties:

Landmeetkundige software. Uw Total Station levert u de gegevens die u nodig hebt, maar u hebt nog landmeetkundige software nodig om deze informatie te verwerken. Welke software u nodig hebt, hangt af van uw behoeften. Wij raden u aan het eenvoudig te houden en niet te betalen voor dingen die u niet nodig hebt. Dat gezegd hebbende, als u gecompliceerd land meetkundig werk moet doen, zorg er dan voor dat u de juiste software krijgt. Enkele aanbevolen opties zijn Carlson, Aplitop en FieldGenius. Als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de chat hieronder!
Gegevensverzamelaar. U heeft wellicht een tablet of controller nodig om uw software op te draaien. Een tablet is echter niet altijd nodig omdat sommige Total stations al onboard software hebben.  Het type tablet hangt af van de software die u hebt gekozen: sommige zijn gebaseerd op Android en andere op Windows.
Prismastok. Om de beste prestaties uit uw ontvanger te halen, wilt u de storingen om u heen tot een minimum beperken en een duidelijk zicht op de satellieten boven u hebben. Daarom is het aan te bevelen je ontvanger op een prismastok van minimaal 2 meter te bevestigen. Deze zijn verkrijgbaar in vaste stangen en in telescopische stangen.
Mini prismasets. Deze zijn nuttig wanneer een hoge nauwkeurigheid is vereist. Mini prismasets stellen u in staat zo dicht mogelijk bij de grond te komen, waardoor de bewegingsfouten bij het vasthouden van de prismastok worden geminimaliseerd. Nuttig voor het werken aan funderingen en dergelijke
Driepoot en tribrach. Deze zijn nodig om uw total station op te zetten. Aanbevolen voor total station gebruik zijn houten statieven, omdat deze niet uitzetten als de temperatuur verandert. Wanneer u bijvoorbeeld in de zon werkt, heeft een aluminium statief de neiging aanzienlijk uit te zetten.

 

Global GPS Systems is momenteel bezig met het onafhankelijk testen van elke total station op de markt. In samenwerking met een zeer erkend landmeetkundig bedrijf zullen we alle total stations testen op hun prestaties in steeds moeilijkere omgevingen, nauwkeurigheidsclaims en meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

 

Artikelnummer: Satlab-SLT2 Categorieën: , Tag:
Gewicht 10 kg
Afmetingen 50 × 40 × 50 cm
Merk

Satlab

Hoek Nauwkeurigheid

2"

Afstand nauwkeurigheid

2ppm + 1.5ppm

Bereik met Prisma (meters)

3000

Bereik zonder Prisma (meters)

800

Internet modem

Geen sim kaart optie

Batterij type

Verwisselbaar

Bluetooth

Met Bluetooth

Zoom factor

30x

Operating system

Linux

IP Rating

IP55

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SLT2”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close