fbpx
,

Satlab SLT12


Met een geïntegreerd Android-besturingssysteem en gespecialiseerde software integreert de SLT12 geavanceerde technologie naadloos in elke meettaak. De twee high-definition aanraakschermen verbeteren de operationele vloeiendheid, en de ingebouwde camera maakt AR uitzetten mogelijk, wat zorgt voor ongeëvenaarde precisie en efficiëntie. De SLT12 is een essentieel hulpmiddel voor het stroomlijnen van workflows en het leveren van uitzonderlijke resultaten.

Toepassingen:

  • Bouwlandmeetkunde
  • Wegen, Bruggen, Tunnelwerken
  • Mijnbouw
  • Landbouw

Handleiding & Datasheet

3,395.00

Efficiënte ST-Surv Software

Configureer moeiteloos verschillende scenario’s snel en gemakkelijk met onze gestroomlijnde software. Blijf op de hoogte van de nieuwste functies en verbeteringen via naadloze online updates.

Zichtbare Uitzetpunten

Positioneer elementen en markeringen nauwkeurig op de grond door uitzetpunten te visualiseren via de camerabeelden. Vind punten gemakkelijk met behulp van beeldbegeleiding, waardoor de behoefte aan langdurig staren door de telescoop wordt verminderd en real-time verificatie van metingen mogelijk wordt.

CAD Verbeterde Uitzetting

Ervaar een dynamische respons op milliseconde-niveau met onze krachtige CAD-engine. Vereenvoudig de selectie van uitzetpunten en lijnen met intuïtieve éénklikbedieningen, waardoor het proces ongelooflijk efficiënt wordt.

Integratie van Visuele Documentatie

Leg afbeeldingen en visuele gegevens van gemeten punten vast met de geïntegreerde camera. Deze gegevens dienen als waardevolle bronnen voor toekomstige referentie, analyse en rapportagedoeleinden.

Geanimeerde E-bubbles Begeleiding

Vereenvoudig de installatie met geanimeerde instructies, waardoor gebruikers tegelijkertijd de voetschroef kunnen aanpassen en het instrument kunnen waterpassen. Zeg vaarwel tegen herhaalde rotaties met dit efficiënte begeleidingssysteem.

Artikelnummer: satlab-slt12 Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SLT12”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close