fbpx
,

Satlab SLT10


SLT10 maakt gebruik van een high-definition kleurenscherm voor een betere interactie tussen mens en computer. Het nieuwe optische ontwerp en de absolute coderingstechnologie dragen bij aan betere meetprestaties. Uiterst nauwkeurige compacte hielas en verzegelde encoderschijf verbeteren de nauwkeurigheid en stabiliteit. Een nieuwe meetervaring wordt geboden door de talrijke ingebouwde meetprogramma’s en onderhoudsprocedures.

Handleiding & Datasheet

3,995.00

HD High Bright-display voor visie

Onder intens zonlicht is het 2,8-inch kleurenscherm met hoge helderheid nog steeds goed zichtbaar. Het toetsenbord met achtergrondverlichting maakt de bediening duidelijk in een donkere omgeving.

Geoptimaliseerde configuratie voor een groter bereik

SLT10 gebruikt een nieuw ontwerp van de optische structuur. Met een nieuw bereikalgoritme werkt het samen met hoogwaardige elektronische en optische componenten. Het reflectorloze bereik gaat tot 1000 meter met een nauwkeurigheid van 3+2ppm. Bovendien is het meetbereik van de prismamodus groter dan 6000 meter met een nauwkeurigheid van 2+2ppm.

Triggersleutel voor gemakkelijke bediening

Trigger-toets maakt data-acquisitie mogelijk met eenvoudige bediening, waardoor de meetsnelheid en precisie aanzienlijk worden verbeterd.

Satlab SLT10 Toepassingen:

  • Bouwonderzoek
  • Lay-out en onderzoek
  • Wegwerkzaamheden
Artikelnummer: satlab-slt10 Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SLT10”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close