fbpx
-29%
,

Kolida KTS-462


IP55 stof- en waterdichtheid garandeert de hoge betrouwbaarheid van de 462 in alle weersomstandigheden en maakt het mogelijk om zelfs onder zeer vochtige omstandigheden te werken, of waar zand en stof aanwezig zijn. De hoogwaardige telescoop, met 30X vergroting en verlicht dradenkruis, biedt de beste zichtkwaliteit onder alle lichtomstandigheden. Dankzij de verschillende landmeet programma’s aan boord kunnen landmeters hun taken direct op het terrein uitvoeren: hoekcompensatie, hoekherhaling, dubbele afstandscompensatie, coördinatenmeting, REM, MLM, uitzetten, wegontwerp, oppervlakteberekening, referentielijn, punt projectie, boog uitzetten, … Temperatuur- en drukveranderingen hebben een negatieve invloed op de nauwkeurigheid van afstandsmetingen. De Smart T-P Sensor controleert automatisch de veranderingen en past de afstandsberekeningen aan. Een externe regelaar kan worden gekoppeld aan het total station, via de Bluetooth™ draadloze verbinding.

2,495.00

2,839.00 for 3 item(s)

Kolida KTS-462 Total Station

Deze betrouwbare, krachtige Manuele Total Station is voorzien van kleurenscherm, temperatuur/druksensor, Bluetooth.

Dankzij de hoge efficiëntie EDM, biedt de 462 lange afstandsmetingen: 600/1000m in reflectorloze modus en tot 5000m met behulp van een enkel prisma, met millimeter nauwkeurigheid.

SNELLE, NAUWKEURIGE, BETROUWBARE EDM

De snelste afstandmetingssnelheid bedraagt 0,1 tot 0,3 seconde, met een nauwkeurigheid van 2 mm, waardoor elke taak uiterst kosteneffectief en betrouwbaar is.

GROOT GEHEUGEN EENVOUDIG GEGEVENSBEHEER

Het 4Mb interne geheugen is in staat om 40.000 punten op te slaan, de SD kaart tot 32 Gb kan een enorme hoeveelheid gegevens opslaan. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over de geheugenruimte. Eenvoudige bediening voor het toevoegen, verwijderen, wijzigen en overbrengen van gegevens. Total Station kan door PC worden herkend als een flash-geheugenschijf.

ROBUUST, DUURZAAM.

IP55 stofdicht/waterdicht garandeert de hoge betrouwbaarheid van de 462 in alle weersomstandigheden en maakt werken mogelijk zelfs onder zeer vochtige omstandigheden en waar zand en stof aanwezig zijn. De hoogwaardige telescoop, met 30X vergroting en verlicht dradenkruis, biedt de beste zichtkwaliteit onder alle lichtomstandigheden.

VEELZIJDIG, PRAKTISCH PROGRAMMA

Dankzij de verschillende landmeetprogramma’s aan boord kunnen landmeters hun taken direct op het terrein uitvoeren: hoekcompensatie, hoekherhaling, dubbele afstandscompensatie, coördinatenmeting, REM, MLM, uitzetten, wegontwerp, oppervlakteberekening, referentielijn, puntprojectie, boog uitzetten, …

TEMPERATUUR- EN DRUKSENSOREN

Temperatuur- en drukveranderingen hebben een negatieve invloed op de nauwkeurigheid van afstandmetingen. De Smart T-P Sensor controleert automatisch de veranderingen en past de afstandsberekeningen aan.
Bluethoot
Een externe controller kan worden gekoppeld aan het total station, via de Bluetooth™ draadloze verbinding.

 

Artikelnummer: Kolida-KTS-462 Categorieën: , Tags: , , ,
Gewicht 7 kg
Afmetingen 50 × 40 × 50 cm
Merk

Kolida

Hoek Nauwkeurigheid

2"

Afstand nauwkeurigheid

2mm + 2ppm

Bereik met Prisma (meters)

5000

Bereik zonder Prisma (meters)

1000, 600

Internet modem

Geen sim kaart optie

Batterij type

Verwisselbaar

Bluetooth

Met Bluetooth

Zoom factor

30x

IP Rating

IP56

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida KTS-462”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close