fbpx
,

Kolida KTS-442 UT


KTS442R6LC infrarood laser totaalstation met geavanceerde absolute codering hoekmeting technologie, sterk verbeteren van de nauwkeurigheid en stabiliteit van de hoekmeting. De laars zonder initialisering, in de meting als de macht weg, na de herstart nog de originele informatie behoudt, vergemakkelijkt zeer de metingsarbeiders. Tegelijkertijd, KTS442R6LC met een kringsraad, absoluut internationaal niveau, volledig oplossen van de integratieproblemen met overspraak, productie, onderhoud efficiëntie meerdere malen verbeterd. Bovendien, strakke rubberring waterdicht, zodat het waterdichte en stofniveau om IP56 niveau te bereiken.

Handleiding & Datasheet

1,995.00

2,339.00 for 3 item(s)

 

Nieuwe schermweergave, geeft u een duidelijker beeld!

Een reeks nieuwe displaychips, schermen en lettertypes zijn toegepast op de 442UT. Meetwaarden worden duidelijker en met grotere afmetingen weergegeven. De displayprestaties bij weinig licht zijn ook beter dan voorheen.

Vijf nieuwe verbeteringen in 2021, om uw productiviteit op te voeren!

Een nieuwe centrale processor unit (CPU) is gebruikt in de 442UT, het instrument rekent sneller en het batterijverbruik is lager dan voorheen. De opslagruimte van het ingebouwde geheugen is verbeterd van 4MB naar 12MB, waardoor 96.000 punten kunnen worden opgeslagen.

Triggertoets en standaard USB-poort zijn toegevoegd aan de 442UT.  Het batterijcompartiment heeft een nieuw ontwerp en is gemakkelijker te hanteren.

Meet langer en langer, verbetering gaat nooit verloren!

Hoe konden we het bereik naar een nieuw niveau tillen van 1000/1500m? De drie belangrijkste factoren zijn “Dual-light Source Distance Measuring technology”, optimalisatie van de signaal/ruis verhouding, een stabieler objectief lenssysteem.

Een nieuwe stap om nauwkeuriger te zijn, innovatie houdt nooit op!

Elke hardwerkende landmeter verdient een hogere nauwkeurigheid dan voorheen.

Vier innovaties zijn gerealiseerd in ons nieuw ontworpen optische systeem om dit doel te bereiken: “Focal Length Compensation Mirror”, “Fully sealed emitting laser circuit”, “Less reflectors in optical part”, “the 4th Generation EDM CPU”.

Praktisch meetprogramma

Diverse landmeetprogramma’s aan boord stellen landmeters in staat hun taken direct in het veld uit te voeren: hoekcompensatie, hoekherhaling, dubbele afstandscompensatie, coördinatenmeting, REM, MLM, uitzetten, oppervlakteberekening, wegontwerp, enz.

Handige Gegevensoverdracht

KTS-442R10 ondersteunt SD-kaart/ Mini USB / Seriële poort kabel/ Bluetooth-verbinding. Speciale software voor gegevensoverdracht en -bewerking kan snel gegevens overdragen en tijd besparen.

Bluetooth

Externe apparatuur kan worden gekoppeld aan het totaalstation, via de Bluetooth™ draadloze verbinding. Gebruikers kunnen dan hun PC/tablet/datacontroller gebruiken met de 442 total station en karteringsoftware draaien om gegevens te verzamelen.

Artikelnummer: KTS-442UT Categorieën: ,
Gewicht 9 kg
Afmetingen 40 × 40 × 50 cm
Merk

Kolida

Hoek Nauwkeurigheid

2"

Afstand nauwkeurigheid

2mm + 2ppm

Bereik met Prisma (meters)

5000

Bereik zonder Prisma (meters)

1000

Internet modem

Geen sim kaart optie

Batterij type

Verwisselbaar

Bluetooth

Met Bluetooth

Zoom factor

30x

Operating system

Windows

IP Rating

IP66

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida KTS-442 UT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close