fbpx
-38%
,

Kolida CTS-662


Verandert de complexe professionele taak in een grafische bediening, intuïtief en gemakkelijk, zelfs voor beginners. Meet de hoek en het muuroppervlak zelf zonder het prisma in te stellen, de efficiëntie wordt verbeterd. Voor doelen binnen 500m, zijn prisma’s niet nodig. Het landmeetkundige werk is gemakkelijk voltooid. In staat zijn om meetpunt te observeren zonder prisma’s. Puntlayout wordt eenvoudiger.

Quick Measure Key bevindt zich aan de zijklep, waardoor een eventuele torsie tijdens de hoekmeting wordt vermeden. Vooral ideaal voor gehandschoende handen. Beeldvormingsfunctie is beschikbaar op de CTS-662i 3.2 mega pixel camera aan de voorzijde van de EDM. De beelden kunnen worden opgeslagen en achteraf worden bewerkt met relevante puntinformatie.

Meegeleverd met de Kolida CTS-662:

2x Oplaadbare batterij LI-39
1x Batterijlader & Adapter
1x Communicatie Kabel KE-203
1x Gebruikershandleiding (E-Copy)
1x SD Card
1x Gereedschapsset
1x Droger
1x Reflectorblad
1x Mini USB Cable
1x Draagtas
1x Riem voor Koffer

Handleiding & Datasheet

2,795.004,595.00

3,139.00 for 3 item(s)

Kolida CTS-662 Total Station

LCD touch screen display aan beide zijden geeft landmeters een duidelijke, kleurrijke en volledig grafische omgeving, de gebruiker kan gemakkelijk details vinden op de schetskaart.
Diverse landmeetprogramma’s aan boord stellen landmeters in staat hun taken direct in het veld uit te voeren: hoekoffset, hoekherhaling, dubbele afstandsoffset, coördinatenmeting, REM, MLM, uitzetten, wegontwerp, oppervlakteberekening, volumeberekening, COGO…
Temperatuur- en drukveranderingen hebben een negatieve invloed op de nauwkeurigheid van afstandsmetingen. De Smart T-P Sensor controleert automatisch de veranderingen en past de afstandsberekeningen aan.
Een externe regelaar kan worden gekoppeld aan het totaalstation, via de Bluetooth™ draadloze verbinding.
De triggertoets aan de zijkant van het instrument stelt gebruikers in staat de meting te starten zonder de zichtlijn van de telescoop af te bewegen. Dit voorkomt trillingen op het toetsenbord en verhoogt de meetnauwkeurigheid. In de winter is het moeilijk om met een gehandschoende hand de kleine toetsen op het toetsenbord van het total station in te drukken. In deze situatie is de triggertoets veel handiger dan de toetsenbordknop.
Dankzij de hoge efficiëntie EDM, biedt de 662 lange afstandsmetingen: 600/1000m in reflectorloze modus en tot 3500-4000m met gebruik van een enkel prisma, met millimeter nauwkeurigheid.
De snelste afstandmeetsnelheid bedraagt 0,1 tot 0,3 seconde, met een nauwkeurigheid van 2 mm, wat elke taak uiterst kosteneffectief en betrouwbaar maakt.

Het 98Mb interne geheugen is in staat om 833.000 data blokken op te slaan, de SD kaart tot 8 Gb kan een enorme hoeveelheid aan data opslaan. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over geheugenruimte.

IP55 stofdicht/waterdicht garandeert de hoge betrouwbaarheid van de 662 in alle weersomstandigheden en maakt het mogelijk om zelfs onder zeer vochtige omstandigheden te werken en waar zand en stof aanwezig zijn.De hoogwaardige telescoop, met 30X vergroting en verlicht dradenkruis, zorgt voor de beste zichtkwaliteit in alle lichtomstandigheden.

Artikelnummer: Kolida-CTS-662-01 Categorieën: , Tags: , , ,
Gewicht 7 kg
Afmetingen 50 × 40 × 50 cm
Merk

Kolida

Hoek Nauwkeurigheid

1", 2"

Afstand nauwkeurigheid

2mm + 2ppm

Bereik met Prisma (meters)

3500, 4000

Bereik zonder Prisma (meters)

1000, 600

Internet modem

Geen sim kaart optie

Batterij type

Verwisselbaar

Bluetooth

Met Bluetooth

Zoom factor

30x

IP Rating

IP65

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida CTS-662”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close