,

Sokkia Gyro X II automated Gyro station


GYRO X II maakt gebruik van een hangende gyromotor die rond de meridiaan van de aarde (ware noorden) oscilleert ten gevolge van het precessieprincipe dat wordt veroorzaakt door de rotatie van de aarde. Dit principe maakt een snellere en nauwkeurigere meting mogelijk dan andere oplossingen.

Handleiding & Datasheet

115,595.00119,995.00

Bepaal azimut waar en wanneer u maar wilt.

Achterzicht, traverse en zonne-observatie zijn niet langer nodig om het ware noorden te zoeken wanneer de GYRO X II aan het werk is. Hij werkt overal en altijd, waar andere technologieën niet kunnen werken of wanneer er geen bekend station beschikbaar is.

GYRO X II maakt gebruik van een hangende gyromotor die rond de meridiaan van de aarde (ware noorden) oscilleert als gevolg van het principe van precessie veroorzaakt door de rotatie van de aarde. Dit principe maakt een snellere en nauwkeurigere meting mogelijk dan andere oplossingen.

De GYRO X II is ideaal voor:

Richtingscontroles voor tunnelbouw.
Interne basislijnopstelling voor ingesloten ruimten – binnen gebouwen of rompblokken.
Richtingscontroles voor paraboolantennes of hoogspanningskabels.

De belangrijkste kenmerken van de GYRO X II zijn onder meer:

Geïntegreerd op een geavanceerd Sokkia SX auto-pointing total station dat kan worden gebruikt voor traditionele landmeet- en meettoepassingen
Slechts 19 minuten* voor meting, waardoor uw werkefficiëntie verdubbelt en de stress voor de operator bij elke job vermindert.
*Combinatie van voormeting en regelmatige meting. Bij metingen op 35° breedtegraad. Meettijd verschilt per breedtegraad door de aard van de gyromotor.
15″ azimuth nauwkeurigheid. De combinatie van speciale toepassingssoftware en geavanceerd motoraandrijfsysteem maakt het mogelijk de ware noordpositie automatisch te berekenen met een nauwkeurigheid van ±15″ (5mgon / 0,074mil).
Gemakkelijk te gebruiken met drie eenvoudige stappen voor een meting:
Richt de Gyro Station ongeveer in de richting van het ware noorden.
Laat de klem los.
Druk op de meetknop.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Gewicht 11 kg
Afmetingen 30 × 30 × 50 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sokkia Gyro X II automated Gyro station”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close