fbpx
-33%
, ,

South Geomatics Office

(1 klantbeoordeling)

SGO is uitgerust met meer dan tien hulpmiddelen zoals CAD, coördinatenconversie, wegontwerp, instar, decoder, gegevens QC, Torinex, en antennebeheer. Installeer één software om aan bijna alle behoeften op het gebied van geografische gegevensverwerking te voldoen. SGO-SOUTH GEOMATICS OFFICE is een gloednieuwe kantoorsoftware voor landmeters. Er zijn veel verbeterde modules geïntegreerd. Het is niet meer alleen een post-processing software, maar een uitgebreide kantoorsoftware voor landmeters. Het kan bewerken, verwerken, analyseren van de gegevens van GNSS ontvangers, totaal stations, waterpassen. Bovendien ondersteunt de nieuwe SGO ook CAD, Cloud, Online kaart, wegontwerp, GIS/beeldverwerking, EGSTAR projectanalyse, grondwerk berekening, data kwaliteitscontrole en een aantal tools voor debugging. SGO is uw betrouwbare partner die kan voldoen aan uw meest van job eisen.

Handleiding & Datasheet

499.00 748.50

Nieuwe high-speed processing engine

De nieuwe gegevensverwerkingsengine kan snel geografische gegevens importeren, statische basislijnen en dynamische basislijnen verwerken. De verwerkingssnelheid is meer dan drie keer hoger dan de oude.

PPK-verwerking

De opgenomen PPK-gegevens in combinatie met SGO’s krachtige functie voor gegevensverwerking achteraf kunnen de azimutcoördinaten nauwkeurig berekenen in gebieden waar het differentiële signaal niet wordt gedekt. Tegelijkertijd ondersteunt het multi-format spoorexport, wat handig is voor grafische herbewerking.

Gegevens QC

De kwaliteit van ruwe gegevens kan gemakkelijk worden gecontroleerd in de geïntegreerde module, de functie voor het controleren van de gegevenskwaliteit. Het biedt complete data kwaliteitsanalyse, zoals multi pad, epoch hoeveelheid, klok sprong, cyclus slips, echte ontvangen gegevens, en hemel plot van satellieten.

Multi formaten

Biedt multi-import & export formaat en online IGS data downloading.

Nieuw algoritme

Ondersteunt multi-constellatie (GPS/GLONASS/BDS/Galileo) vrije combinatie oplossing, single-constellatie oplossing, intelligente eliminatie van grove fout gegevens, nauwkeurige lezing van gegevens segmenten. Goedkeuring van het nieuwe “troposferische schattings”-algoritme, dat de nauwkeurigheid verhoogt en hoog-nauwkeurige oplossing voor lange basislijn bereikt door verbetering van gegevensvolume en gegevenskwaliteit.

CAD

Komt overeen met de CAD-attribuutstructuur, -lagen en -symbolen; ondersteunt import en export van DXF-gegevensformaat; meet snel en gemakkelijk het volume; simuleert automatisch het terrein en creëert CAD-resultaten.

EGM

Gebruikmakend van het wereldwijde ultra-hoge-orde Earth Gravitational Model, EGM2008, waardoor de wereldwijde dekking van de gegevens meer dan 80% bedraagt, en de nauwkeurigheid van de elevatie is verbeterd terwijl de nauwkeurigheid van het vlak gewaarborgd blijft.

Wolk

De krachtige wolkenfunctie maakt het werk tussen field en office tijdiger. De geleide gegevens kunnen in real-time naar de cloudserver worden verzonden en krijgen snel het precisieresultaat terug, wat de efficiëntie voor landmeters aanzienlijk verbetert.

Basiskaart

De nieuwe basis kaart functie is toegevoegd om de software te combineren met Google Maps intelligentie. Het gegevensverwerkende personeel kan intuïtief de verdeling van het controlenet en de omgevingsomstandigheden rond de locatie verkrijgen via de visuele communicatie van de basiskaart, waardoor de kwaliteit van de gegevensontvangst van het station kan worden beoordeeld en de gegevens nauwkeurig kunnen worden bewerkt.

Netaanpassing

SGO ondersteunt aanpassing verwerking van totaalstation en waterpas meetgegevens, en combineert GNSS controle netwerk met traverse verwerking, die u kan voorzien van nauwkeurige meetnormen.

 

Artikelnummer: South-SGO Categorieën: , ,

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

  1. Thomas Sacher

    In principe ok, doet wat het moet, helaas alleen in het Engels en Chinees.

    Thomas Sacher

    (0) (0)

SHOPPING CART

close