fbpx
, ,

Carlson GIS


Carlson Software Investigations (CSI) is ontworpen met krachtige forensische diagram mogelijkheden voor het meten en in kaart brengen van plaatsen delict en verkeersongevallen. CSI is ideaal voor stedelijke en provinciale politie-afdelingen, staatspolitie en adviesbureaus die zich bezighouden met de reconstructie van ongevallen. Carlson introduceerde de onderzoekssoftware CSI Office van het bedrijf voor het eerst in 1999 in samenwerking met Nikon. Het is gebruikt door wetshandhavingsinstanties in het hele land. Met de introductie van CSI Mobile kunnen nu ongevallen en plaatsen delict in het veld nauwkeurig worden onderzocht en gereconstrueerd en vervolgens op kantoor worden geanalyseerd en in kaart gebracht.

1,095.00

Biedt gereedschappen voor geogerefereerde beelden, gegevensvastlegging en -koppeling, gegevensetikettering, import/export van SHP-bestanden, maken en analyseren van polygoon-topologie, en ondersteunt het werken met Esri®.

CIVIL ENGINEERING & HYDROLOGY

Voor civiel technici, ontwerpers en ingenieurs die werken aan het ontwerp en beheer van onze infrastructuur en natuurlijke hulpbronnen, zijn Carlson Civil en Carlson Hydrology ontworpen om uw productiviteit te verhogen door het maken van betere ontwerpen in minder tijd. Ze bieden u het hoogste niveau van robuuste automatisering en gebruiksgemak van alle civiele ontwerpoplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn.

CONSTRUCTION

Van dataverzameling en calculatie tot het bouwen van 3D-modellen en machinebesturing, Carlson brengt grondverzet- en bouwprofessionals waar ze moeten zijn. Carlson producten zijn zo ontworpen dat ze naadloos met elkaar samenwerken en ook werken met de meeste instrumenten en software oplossingen die op de markt beschikbaar zijn.

GIS

Met tools voor data capture en linking, data labeling, import/export van SHP files, polygon topologie creatie en analyse, en nog veel meer, is Carlson GIS een geweldig GIS “Zwitsers zakmes” voor de landmeter of ingenieur.

LANDONDERZOEK

Carlson is marktleider op het gebied van gebruiksvriendelijke, technisch geavanceerde hardware en software voor landmeetkunde. Vandaag de dag bieden onze oplossingen landmeters de meest complete, flexibele en krachtige workflows die er zijn, nog steeds ontwikkeld voor en door landmeters.

Mijnbouw

Carlson Software levert technisch geavanceerde mijnbouwsoftware, -hardware en machinebesturingsoplossingen voor het ontwerp en de efficiënte exploitatie van mijnen over de hele wereld. Verminder de stilstandtijd, verhoog de productiesnelheid en verhoog de veiligheid en efficiëntie met onze gespecialiseerde line-up voor alle soorten mijnbouw.

fotogrammetrie

FOTOGRAMMETRIEOverbruggen van de kloof tussen UAV’s en CAD, Carlson fotogrammetrie oplossingen bieden waarde, precisie en cutting-edge technologie om veel voorkomende taken voor landontwikkeling en mijnbouw professionals te vereenvoudigen.

AFVALBEHEER

Maak een einde aan de levensduur van een stortplaats met Carlson’s afvalmanagement oplossingen voor het maximaliseren van de efficiëntie en verdichting door middel van 3D-positionering en real-time uitwisseling van gegevens tussen machine(s) en kantoor.

Artikelnummer: Carlson-gis Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson GIS”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close