fbpx
, ,

Carlson Civil


Een complete, op CAD gebaseerde, civieltechnische ontwerpsoftware voor wegen/snelwegen en een grote verscheidenheid aan landontwikkelingsprojecten.

Carlson Civil kan worden aangeschaft als stand-alone module of als onderdeel van de Civil Suite die ook Survey, Hydrology en GIS omvat.

1,495.00

Een complete civieltechnische ontwerpsoftware voor oppervlaktemodellering, wegen/snelwegen, locatie-ontwerp en een grote verscheidenheid aan landontwikkelingsprojecten.

Wegen- en terreinontwerp eenvoudig gemaakt

Carlson Civil biedt de meest robuuste automatisering en het grootste gebruiksgemak van alle civiele ontwerpoplossingen op de markt. Bovendien kan Carlson Civil dynamisch worden bijgewerkt zonder een enkel custom object. Carlson Civil’s uitgebreide selectie van “power” tools stellen gebruikers in staat om hun productiviteit te verhogen en betere weg-, terrein-, en verkavelingsontwerpen te maken in minder tijd.

Carlson Civil is vergelijkbaar met civiele ontwerpprogramma’s zoals: DCA/Softdesk/Land Desktop, AutoCAD Map, Civil 3d, Eagle Point, TerraModel, GeoPak en InRoads. Sommige functionaliteiten van Carlson Civil zijn ook goed te vergelijken met bouw calculatie software zoals Paydirt, Quest en Agtek.

Carlson Civil kan worden aangeschaft als standalone module of als onderdeel van de Civil Suite die ook Survey, Hydrology en GIS omvat. Het kan standalone draaien met de meegeleverde licentie van IntelliCAD of bovenop een apart aangeschafte licentie van volledige AutoCAD.

Alle Carlson Software aankopen worden binnen twee werkdagen per e-mail geleverd met uw nieuwe serienummer en downloadinstructies.

Carlson Civil gebruikers hebben een uitgebreide selectie van analyse- en ontwerptools binnen handbereik, waaronder deze favorieten:

 • Road NETwork – Gebruik het voor het ontwerp van straten, snelwegen, wegkruisingen, Cul-de-Sacs, verkeerscirkels en meer!
 • Lot NETwork – Ontwerp en ontwerp stukken land, inclusief residentiële onderverdelingen, kantoorparken en commerciële vastgoedontwikkelingsprojecten!
 • Site NETwork – Automatiseer de taken van subgrade ontwerp, takeoffs, kosten-berekening en oppervlakte model generatie en migreer deze data naar GPS ondersteunde machinebesturing producten, waaronder Carlson Grade!
 • Design Pad Template – Voor complexe nivelleerscenario’s met funderingspalen, drainagebekkens, parkeerplaatsen en meer!
 • Project Setups – Flexibele opslag van gegevens en instellingen
 • Datacompatibiliteit – Ondersteunt de industriestandaard LandXML, plus specifieke dataconversie

CAD-normen:

 • Draw Standard Items: Creëer gemeenschappelijke CAD-entiteiten met voorgedefinieerde eigenschappen
 • Instellingen Verkenner: Beheer alle programma-instellingen vanuit één interface
 • Settings Libraries: tabellen opstellen voor symbolen, lagen, wegsjablonen, enz.
 • Data Depot: Documentbeheer voor werkgroepen en archivering
 • Project submappen: Aangepaste controle van gegevensmappen per type
Artikelnummer: carlson-civil Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson Civil”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close