fbpx
, ,

Carlson Civil Suite (Civil, Survey, Hydrology, GIS)


Carlson Software’s Civil Suite is een krachtige software bundel die bestaat uit Carlson Survey, Carlson Civil, Carlson Hydrology & Carlson GIS. Deze vier civiel-gerelateerde modulaire programma’s stellen u in staat om al uw deliverables te maken tegen een fractie van de lange termijn kosten in vergelijking met andere software alternatieven.

3,950.00

Carlson Software’s Civil Suite is een krachtige software bundel die bestaat uit: Carlson Survey, Carlson Civil, Carlson Hydrology, en Carlson GIS. Deze vier civiel-gerelateerde modulaire programma’s stellen u in staat om al uw deliverables te maken tegen een fractie van de lange termijn kosten in vergelijking met andere software alternatieven.

Wegen- en terreinontwerp eenvoudig gemaakt

Carlson Civil biedt de meest robuuste automatisering en het grootste gebruiksgemak van alle civiele ontwerpoplossingen die momenteel beschikbaar zijn. Bovendien kan Carlson Civil dynamisch worden bijgewerkt zonder een enkel aangepast object. Carlson Civil’s uitgebreide selectie van “power” tools stellen gebruikers in staat om hun productiviteit te verhogen en betere weg-, locatie-, en verkavelingsontwerpen te maken in minder tijd.

Complete hydrologische en hydraulische oplossing

Carlson Hydrology is een uitgebreide, maar eenvoudig te beheersen hydrologische en hydraulische software oplossing die eenvoudig werkt in de gebruikelijke CAD omgeving van polylijnen, tekst en lagen. Carlson Hydrology biedt drainage- en afvloeiingsanalyse, ontwerp van stormafvoersystemen en ontwerp en dimensionering van vijvers.

Zet uw ontwerpen op de kaart

Met tools voor data capture en linking, data labeling, import/export van SHP files, polygon topologie creatie en analyse, en nog veel meer, is Carlson GIS een geweldig GIS “Swiss Army Knife” voor de landmeter of ingenieur.

Naadloos werken tussen kantoor en veld

Carlson Survey is een productieve en intuïtieve landmeetkundige oplossing met alle versies compleet met SurvNET Network Least Squares en drivers om verbinding te maken met vrijwel alle fabrikanten van eigen hardware en software. Carlson Survey is de #1 kantoorsoftware oplossing voor landmeters in de Verenigde Staten en wint aan populariteit over de hele wereld.

Artikelnummer: 2020.001.001 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson Civil Suite (Civil, Survey, Hydrology, GIS)”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close