fbpx
, ,

Carlson CADnet


Carlson CADNet kan worden aangeschaft als standalone module of als onderdeel van de Takeoff Suite die ook Construction, GeoTech en Trench omvat. Het kan standalone draaien met de meegeleverde licentie van IntelliCAD of bovenop een apart aangeschafte licentie van volledige AutoCAD.

Carlson CADnet maakt deel uit van de Takeoff Suite en stelt gebruikers in staat CAD te maken van niet-CAD documenten zoals PDF’s, rasterafbeeldingen, vectorafbeeldingen en papieren plannen. CAD-tekst kan ook worden gegenereerd uit rasterafbeeldingen met behulp van CADnet’s ingebouwde Optical Character Recognition (OCR). CADnet biedt gebruikers de mogelijkheid om BIM modellen (deuren, ramen, muren, daken, etc.) te importeren en als CAD entiteiten in CAD in te brengen; bovendien bevat CADnet een routine om oppervlakken naar BIM te exporteren. Carlson CADnet ondersteunt AutoCAD® en heeft IntelliCAD® ingebouwd. Dit is in aanvulling op het werken met oudere AutoCAD versies.

Waarom landmeters kiezen voor Carlson Cadnet:

  • Importeren PDF-bestanden
  • BIM importeren via IFC bestanden
  • Carlson oppervlak exporteren naar BIM via IFC bestanden
  • Raster afbeeldingen converteren naar vector CAD entiteiten
  • Raster afbeeldingen wijzigen met cut, copy, remove speckles en thicken commando’s
  • CAD-entiteiten maken van de rasterafbeelding met behulp van Trace-functies en rastersnaps
  • Tekstelementen uit rasterafbeeldingen creëren
  • Digitaliseren vanuit papieren plannen of afbeeldingen op het scherm
  • Volledige set digitaliseringsroutines voor punten, polylijnen, vlakken, contouren, profielen, doorsneden en eindvlakken

1,595.00

Hiermee kunnen gebruikers CAD maken van niet-CAD documenten zoals PDF’s, rasterafbeeldingen en papieren plannen, CAD tekst genereren van rasterafbeeldingen, en BIM modellen importeren of exporteren naar CAD. Carlson CADNet kan worden aangeschaft als een stand-alone module of als onderdeel van de Survey Suite of Takeoff Suite, die ook Construction, GeoTech en Trench omvat. Het kan standalone draaien met de meegeleverde licentie van IntelliCAD of bovenop een apart aangeschafte licentie van volledige AutoCAD. Carlson CADNet en andere programma’s van de Takeoff Suite bevatten functies die het meest vergelijkbaar zijn met bouwschattingssoftware zoals Pay dirt, Quest en Agtek. Het programma bevat echter ook veel van dezelfde algemene functionaliteit van de civiele ontwerpcomponenten van programma’s als: DCA/Soft desk/Land Desktop, AutoCAD Map, Civil 3d, Raster Design, Eagle Point, TerraModel, GeoPak en InRoads.

 

Artikelnummer: carlson-cadnet Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson CADnet”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close