fbpx
, ,

Aplitop Tcp Tunnel CAD


Deze CAD applicatie verwerkt tunnel landmeetkundige gegevens gemeten door totaal stations met TcpTunnel of andere programma’s.

TcpTunnel CAD berekent uit de punten en uitlijningen de dwarsdoorsneden, die gefilterd en bewerkt kunnen worden, en stelt u in staat om te vergelijken met de tunnelsjabloon getekend als een polylijn. U kunt ook profielen tekenen in enkelvoudige of plaatmodus met meerdere aanpassingsopties, en het 3D model van de tunnel genereren.

De toepassing berekent ook infra- of overexcavatiegebieden en -volumes, en genereert rapporten die kunnen worden afgedrukt of geëxporteerd naar verschillende formaten.

Handleiding & Datasheet

610.001,520.00

Elk project is samengesteld uit een horizontale en verticale uitlijning tunnels en sjablonen en punt-bestanden, ondersteuning van verschillende bestandsformaten zoals.LandXML Trimble TXL ets.

Sjablonen kunnen worden gedefinieerd door parameters of door een polylijn te selecteren i CAD is het mogelijk om verschillende sjablonen toe te passen op uitlijningsintervallen en hun dimensie te interpoleren.

De gemeten doorsneden kunnen worden berekend uit punten en het is mogelijk om ze te tekenen in individuele modus of per sheets. Er zijn opties om verschillen tussen project en gemeten doorsneden te labelen, evenals station, hoogte, gebieden enz. Het is mogelijk om een 3D-weergave van gemeten doorsneden te maken als een draadlijntekening.

Tcp tunnel cad heeft een krachtige doorsnede editor tool voor het wissen, toevoegen of verplaatsen van punten alvorens te tekenen. Het programma berekent onder- en bovendoorsnede gebieden en volume door het vergelijken van project en as built doorsneden of profielen gemeten op verschillende data.  Rapporten kunnen worden afgedrukt en geëxporteerd naar Excel en andere bestandsformaten.

Tcp tunnel CAD creëert een 3D model van de tunnel dat in realistische modus kan worden weergegeven en naar verschillende bestandsformaten kan worden geëxporteerd. Een ander commando helpt u door de uitlijning te lopen en een animatie te maken.

Hoe maak je een project met de Aplitop TcpTunnel CAD software?

Hoe worden tunnelsjablonen gedefinieerd in Aplitop TcpTunnel CAD?

 

Artikelnummer: TNC20 Categorieën: , ,
Merk

Aplitop

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aplitop Tcp Tunnel CAD”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close