fbpx
, ,

Aplitop Tcp MDT


Deze toepassing is ideaal voor alle soorten landmeetkundige projecten, het modelleren van het terrein, het tekenen van profielen, het berekenen van volumes en het visualiseren van het terrein in 3D. De belangrijkste gebruikers zijn overheidsinstellingen, bouwbedrijven, ingenieursbureaus, architectenbureaus, stedenbouwkundige studies en bedrijven die zich bezighouden met grondwerken, steengroeven, mijnbouw, milieu enz. en freelance professionals.

MDT is een toepassing die als een plugin op AutoCAD, BricsCAD of ZWCAD wordt geïnstalleerd. Het biedt een krachtige set tools die gemakkelijk te leren zijn en heeft een modulaire structuur.

Het laat een grote veelzijdigheid zien door de import en export van bestanden in de meest gangbare formaten, zoals LandXML, DWG en nog veel meer. Bovendien is APLITOP een pionier op het gebied van de integratie van topografische en weggegevens in OpenBIM-workflows, via het IFC-formaat en de extensies IFC Alignment en IFC Road.

Handleiding & Datasheet

455.002,420.00

MDT is een toepassing die op AutoCAD, BricsCAD, GstarCAD of ZWCAD draait, en beschikt over een breed scala aan gebruiksvriendelijke gereedschappen. Dankzij de modulaire structuur kunnen gebruikers de meest geschikte opties voor hun werk kiezen.

Het bevat alle functies van de standaardversie en biedt tools voor het ontwerpen van horizontale en verticale uitlijningen, het tekenen van projectsjablonen, oppervlakte- en volumerapporten, uitzetten, virtuele rondleiding, metingen en offertes, water-, riolerings- en regenwaternetwerken, enz. Deze software is geschikt voor alle soorten landmeetkundige projecten voor wegen, urbanisaties, steengroeven… Het is gemakkelijk te integreren in OpenBIM workflows, door uitwisseling van IFC en LandXML bestanden.

Met de standaardversie kunt u een terrein modelleren met behulp van punten gemeten door een total station of GPS, contouren genereren, lengte- en dwarsprofielen afleiden, volumes berekenen en het terrein in 3D visualiseren. Het heeft ook functies om met percelen te werken en meerdere extra hulpprogramma’s.

De Professionele versie is ontworpen om de gebruiker bij te staan in alle stadia van de ontwikkeling van een project in het kader van Topografie en Burgerlijke Bouwkunde, en omvat alle functionaliteit van de Standaard versie. De belangrijkste gebruikers zijn overheidsdiensten, bouwbedrijven, engineering-, architectuur- en stedenbouwkundige studies en bedrijven die zich bezighouden met grondwerken, exploitatie van steengroeven, mijnbouw, milieu enz. alsook free-lance professionals

MDT is een toepassing die als een plugin op AutoCAD, BricsCAD, GstarCAD of ZWCAD wordt geïnstalleerd. Het biedt een krachtige set gereedschappen om gemakkelijk te leren en heeft een modulaire structuur. Het laat een grote veelzijdigheid zien door de import en export van bestanden in de meest gangbare formaten, zoals LandXML, DWG en nog veel meer. Bovendien is APLITOP een pionier op het gebied van de integratie van topografische en weggegevens in OpenBIM-workflows, via het IFC-formaat en de extensies IFC Alignment en IFC Road.

Hoe te werken met TcpMDT voor GstarCAD

01-Quarry 02 MDT Professional-Alignments Road Tour Grids Networks Stake out-Road Contours Slope Map Orthophotos Plots-Urbanization Volumes-Roads Navisworks Google Earth-Road

Artikelnummer: MES80 Categorieën: , ,
Merk

Aplitop

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aplitop Tcp MDT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close