, , ,

Stonex Cube-a

(2 klantbeoordelingen)

Cube-a is Stonex’ oplossing voor professionele landmeetkunde en GIS die ontworpen en ontwikkeld is voor het Android platform.

Dankzij de flexibiliteit van de Android omgeving is Stonex in staat geweest om een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface te creëren die landmeters klaarstoomt voor elk werk, tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Volledige ondersteuning voor touch gestures en de mogelijkheid om het te installeren op Smartphones en Tablets zijn de sleutels tot het succes van Cube-a. Het bevat ook ondersteuning voor vele talen en past zijn interface aan vanaf de huidige systeemtaal instelling.

Cube-a is beschikbaar in drie versies: Cube-a voor GNSS, Cube-a voor GNSS+GIS en Cube-a voor mechanische en robot Total Stations.

Handleiding & Datasheet

Dit product is momenteel niet op voorraad.

345.00 for 3 item(s)

Stonex’ veldoplossingen voor GNSS RTK, GIS en Total Station metingen zullen het werk van de operatoren snel en gemakkelijk maken en zorgen voor een hoge productiviteit bij alle taken die precisie en efficiëntie vereisen.

GNSS

Cube-a is compatibel met alle Stonex GNSS ontvangers. Ondersteunt Rover, Rover Stop&Go, Base en Static modi. Verschillende schermen geven nuttige informatie over de status van de GNSS ontvanger, inclusief de positie en de signaalkwaliteit van de Atlas satelliet.

ZONNEPLAATS

Verschillende schermen geven nuttige informatie over de status van GPS, we hebben ook de mogelijkheid ontwikkeld in de Sky Plot om de aanwezigheid van Atlas te lezen. De innovatie om de Atlascorrectie te tonen is bedoeld om het werk van landmeters te helpen en te vergemakkelijken, zodat zij, wanneer deze correctie nodig is, kunnen weten of de satelliet is gezien en in welke positie.

TOEZICHT

Een eenvoudige en intuïtieve survey-interface met talrijke indicatoren helpt de surveyor onmiddellijk te begrijpen wat voor soort werk en in welke omstandigheden er plaatsvindt. Indicatoren tonen diverse informatie zoals oplossingsstatus, positieprecisie, batterijniveaus, RTK correctievertragingen en meer. Intuïtieve schermen maken het mogelijk om eenvoudig instellingen te wijzigen, de verzamelde punten te bekijken, nieuwe CAD elementen en tekeningen toe te voegen of verder te gaan met landmeten.

FOTO & SKETCH

Om de landmeet- en uitzetfuncties te verbeteren en te completeren, kunt u ook gebruik maken van de Foto & Schets. Deze functie kan gebruikt worden tijdens het opmeten of zelfs op de reeds verzamelde punten: neem foto’s en voeg notities toe, voeg en positioneer enkele aanwijspijlen of eenvoudige handgetekende schetsen.

STAKEOUT

Een compacte interface groepeert alle commando’s voor het uitzetten in één scherm om het werk op het terrein te vergemakkelijken. Uitzetschermen zijn verrijkt met zowel grafische als analytische indicatoren die de landmeter begeleiden om het doelpunt te bereiken. Dankzij deze interface kunt u alle informatie lezen die nodig is om de uitzetwerkzaamheden te voltooien, punten te selecteren of toe te voegen en snel alle instellingen te wijzigen. Zelfs in het geval van kleine monitoren zijn de informatie en commando’s altijd slim gerangschikt en leesbaar, de knoppen zijn zonder problemen aanklikbaar en sommige kunnen worden verkleind om meer ruimte over te laten voor de kaart.

GEÏNTEGREERDE CAD

Cube-a bevat een slimme en eenvoudig te gebruiken CAD functie. De CAD is ontworpen om te werken met touch displays en maakt het mogelijk om gemakkelijk punten en andere CAD entiteiten te tekenen door middel van een slimme aanwijzer die met één vinger kan worden bewogen en die de gebruiker altijd een sterk gevoel van vertrouwen geeft over het bereikte resultaat. De hulp van object-snaps zoals punt, middenpunt, eindpunt, kruising en andere maakt het mogelijk om de opmeting met nieuwe elementen direct in het veld te integreren.

TOTAL STATION

Cube-a is ontworpen om gemengde surveys volledig te ondersteunen. Een Cube-a survey ondersteunt GPS punten en klassieke polaire stations en meet tegelijkertijd. Poolstations kunnen worden ingesteld op eerder verzamelde GPS punten of op onbekende posities berekend met het Free Stationing programma. Evenzo kan het GPS referentiesysteem worden aangepast om overeen te komen met een bestaande polaire meting in lokale coördinaten. Cube-a ondersteunt alle Stonex Total Stations via Bluetooth.

GIS

GIS-functionaliteiten zijn goed geïntegreerd in de workflow van standaard GPS-metingen. Dankzij de mogelijkheid van de Cube-a om niet alleen losse punten te verzamelen, maar ook automatisch vectoren te tekenen die door de verzamelde punten lopen, wordt GIS-meting snel en eenvoudig. Het verzoek om de GIS-gegevens in te vullen gebeurt automatisch en volgt automatisch op de punt- of vectoracquisitie. Datavormen kunnen vrij worden gedefinieerd met behulp van de geïntegreerde Feature Set designer of automatisch worden aangemaakt door Cube-a op basis van een voorbeeld DBF-bestand.
Import en export van standaard shapefiles garandeert de compatibiliteit en interoperabiliteit van Cube-a met vrijwel alle andere GIS-software.

Based on 2 reviews

5.0 overall
2
0
0
0
0

Add a review

 1. Henning

  Nieuwste versie van de Stonex Cube a-serie; zeer krachtige tool; als u een Stonex GNSS en/of een Stonex Total Station bezit, is dit de software om mee te werken.

  Henning

  (0) (0)
 2. Petra P.

  een programma dat diverse geodetische werkzaamheden mogelijk maakt, gebruiksvriendelijk is, met vele functies die metingen vergemakkelijken of vereenvoudigen

  Petra P.

  (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close