fbpx
-22%
, , ,

MicroSurvey FieldGenius

(10 klantbeoordelingen)


Klik op de onderstaande link om een demoversie van deze software te downloaden

GET A DEMO VERSION

 

1,095.001,795.00

2,185.00 for 3 item(s)

Volledig uitgelicht

Een realiteit in de landmeetkundige industrie is dat u waarschijnlijk een huis vol verschillende merken hardware zult hebben. FieldGenius is merkneutraal, met stuurprogramma’s voor ondersteuning van de meest gangbare hardware die vandaag en gisteren op de markt verkrijgbaar was. FieldGenius is een volwassen, professionele en volledig uitgeruste veldmeetsoftware die ook nog eens gemakkelijk in het gebruik is. Tijd van bekwame werknemers wordt zeer op prijs gesteld en het opleiden van nieuwe werknemers is duur.  Deze werknemers in staat stellen om zo productief mogelijk te zijn met robuuste veldsoftware is een investering die de moeite waard is. Als u deze investering niet doet, worden zaken als reistijd van en naar opdrachten een last. Bemanningen moeten terug naar kantoor voor berekeningen of voor het oplossen van problemen.  MicroSurvey FieldGenius is de afgelopen twee decennia geëvolueerd en bevat nu alle tools die de bemanning nodig heeft om ter plaatse problemen op te lossen met alle onderdelen van het werk, van pick-up, tot layout en as-built.  Als u tijd investeert in de opleiding van uw werknemers om deze tools te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat ze zo efficiënt mogelijk werken. Deze vaardigheden zullen ook volledig worden toegepast wanneer u de volgende keer in nieuwe apparatuur moet investeren of op een andere fabrikant van instrumenten moet overschakelen, aangezien FieldGenius in staat zal zijn om met uw team van het ene product op het andere over te stappen.  Investeer in een workflow, in plaats van getrouwd te zijn met specifieke hardware die verouderd zal raken of merkspecifieke software die verhindert dat u al uw apparatuur kunt gebruiken.

 

Elegant en eenvoudig

Vertrouwdheid is een geruststellend iets als het gaat om technologie. Klanten hebben ons verteld dat ons codevrije linework het beste in de branche is.  De manier waarop FieldGenius lijnwerk verwerkt, is niet veranderd sinds het product in 2001 werd geïntroduceerd, waarom zou je repareren wat niet kapot is?  Om complex lijnwerk in het veld te maken, moet u drie elementen beheersen: Het Mapview touchscreen, de drie knoppen op de topo werkbalk en de actieve figurenlijst.  U hoeft geen puntbeschrijvingen te wijzigen.  Met FieldGenius is het eenvoudig om lijnwerk te maken en te bewerken.   Download een proefversie of bekijk de FieldGenius trainingsfilms om zelf te zien hoe eenvoudig de oplossing is.

Leert zichzelf

Wij beschouwen het altijd als een compliment dat duizenden mensen over de hele wereld FieldGenius gebruiken en ons nooit terugbellen.  Waarom zijn we daar blij mee? Omdat het product is ontworpen om zichzelf aan de gebruiker aan te leren.  Het kost twee stappen om verbinding te maken met een instrument, uw kaartweergave te bekijken en te beginnen met meten.  Alle primaire landmeetfuncties worden direct vanuit het kaartscherm aangestuurd. Gebruik het touchscreen om een item op de kaart te selecteren en een gespecialiseerde werkbalk toont alle relevante opties.  Kies een punt om het te palen, kies een lijn om een offset te berekenen of kies een uitlijning om te beginnen met wegen…alles is er.   Als dat nog niet genoeg is, is er een ingebouwde helpfunctie die u door alle processen heen loodst, en 100’en online trainingsvideo’s die u overal kunt bekijken, op elk apparaat met internettoegang. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudig het is om met FieldGenius aan de slag te gaan.

 

Version

Standard, Premium

Merk

Microsurvey FieldGenius

Based on 10 reviews

4.5 overall
6
3
1
0
0

Add a review

 1. Robert M.

  Zeer onder de indruk, vooral van de compatibiliteit met zoveel merken GNSS-ontvangers

  Robert M.

  (0) (0)
 2. Robert M.

  Zeer onder de indruk, vooral van de compatibiliteit met zoveel merken GNSS-ontvangers

  Robert M.

  (0) (0)
 3. Jonathan Bosci

  kreeg de laagste prijs op uw website

  Jonathan Bosci

  (0) (0)
 4. harli jürgenso

  Uitstekende prestatie

  harli jürgenso

  (0) (0)
 5. harli jürgenso

  zeer effectieve software

  harli jürgenso

  (0) (0)
 6. Mathias Taube

  zeer krachtige SW

  Mathias Taube

  (0) (0)
 7. Andreas B.

  Werkt goed.

  Andreas B.

  (0) (0)
 8. Patrik Krumpá

  Het is geweldige software. Maar ik zou de bestanden JTSK 2013_SK_Q1.gsb en JTSK 2013_SK_Q3.gsb nodig hebben om volledig te kunnen werken in het Slowaakse coördinatenstelsel S-JTSK. En de site voor het downloaden van de””word grid shift file”” http://helpdesk.microsurvey.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/499 is nog niet zo. Wel bedankt.”

  Patrik Krumpá

  (1) (0)
 9. Patrik

  Geweldige software.

  Patrik

  (0) (0)
 10. Melvin Van Drie

  Het is oké software, maar ik pas

  Melvin Van Drie

  (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close