fbpx
-39%
, , ,

Microsurvey FieldGenius for Android

(8 klantbeoordelingen)

MicroSurvey is voortdurend bezig FieldGenius voor Android™ te verbeteren door nieuwe functies en verbeteringen toe te voegen op basis van feedback van klanten. Wij werken actief samen met onze klanten om erachter te komen wat voor u het belangrijkst is en brengen nieuwe functionaliteit zo snel mogelijk naar FieldGenius. Hieronder vindt u enkele van de nieuwe functies die onlangs zijn toegevoegd aan FieldGenius voor Android.

795.00 1,295.00

1,694.00 for 3 item(s)

Punten verzamelen en uitzetten met FieldGenius Android

MicroSurvey is voortdurend bezig FieldGenius voor Android™ te verbeteren door nieuwe functies en verbeteringen toe te voegen op basis van feedback van klanten. We houden actief contact met onze klanten om uit te vinden wat voor u het belangrijkst is en brengen nieuwe functionaliteit zo snel mogelijk naar FieldGenius. Hieronder vindt u enkele van de nieuwe functies die onlangs zijn toegevoegd aan FieldGenius voor Android.

 

Compatibel met de meeste merken GPS en Total Station

Nieuwe technologie opent mogelijkheden om betere tools te ontwikkelen voor de landmeetkundige industrie. FieldGenius voor Android™ is een uitbreiding van MicroSurvey’s missie om een merkneutrale oplossing te bieden, die de meest gangbare hardware ondersteunt die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is. Onze kaart-gestuurde data collectie software is eenvoudig te gebruiken en intuïtief, waardoor de trainingstijd wordt verkort. Nieuwe data panels bieden informatie die is gesynchroniseerd met de kaart display, wat zal worden gewaardeerd door zowel ervaren als nieuwe medewerkers. MicroSurvey heeft zijn decennia lange ervaring in data collectie als leidraad gebruikt, zijn kennis toegepast op het android platform, en de gevestigde workflows verbeterd om efficiënter en intuïtiever te zijn. Stilstand is duur; u kunt uw bestaande FieldGenius-vaardigheden gebruiken wanneer u de volgende keer uw apparatuur moet upgraden of van fabrikant moet veranderen. MicroSurvey blijft zich inzetten voor consistentie in het gebruik van onze dataverzamelingssoftware, ongeacht het apparaat waarop u deze uitvoert.

 

 

 

Slimmer en sneller werken met Microsurvey FieldGenius

Projectvoortgang is eenvoudig te visualiseren in FieldGenius omdat al het nieuwe werk op de kaart wordt weergegeven terwijl het wordt uitgevoerd; een snelle beoordeling maakt het eenvoudig om punten te zien die niet op hun plaats liggen. Nieuwe schuifpanelen met observatie- en puntgegevens bieden belangrijke informatie in één oogopslag, en er is een geïntegreerde detailpagina voor verdere analyse. De instrumentaansluitingen zijn in logische stappen opgebouwd en kunnen na de configuratie met een druk op de knop weer worden aangesloten. Het kaartscherm stuurt alle primaire onderzoeksfuncties aan, en objecten kunnen gemakkelijk worden geselecteerd uit de kaart of het gegevenspaneel. Helpbronnen zijn ingebouwd om u door elk proces te leiden, en online trainingsvideo’s zijn beschikbaar op elk apparaat met internettoegang. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudig het is om met FieldGenius aan de slag te gaan.

 

 

 

Hoe Maak je gebruik van Tilt Sensor bij field genius android?

Artikelnummer: Microsurvey-FG-A Categorieën: , , ,
Merk

Microsurvey FieldGenius

Based on 8 reviews

4.5 overall
5
2
1
0
0

Add a review

 1. Tobias J.

  Goed product met een eerlijke prijs

  Tobias J.

  (0) (0)
 2. Andrew A.

  Geweldige prijs en werkt goed op dit moment, maar nog niet volledig geëvalueerd

  Andrew A.

  (0) (0)
 3. harli jürgenson

  Uitstekende prestatie

  harli jürgenson

  (0) (0)
 4. Anonymous

  Goede software voor een redelijke prijs

  Anonymous

  (0) (0)
 5. harli jürgenso

  uitstekende software

  harli jürgenso

  (0) (0)
 6. Michael Quinn

  Fieldgenius Android is, naar mijn mening, een van de beste software voor landmeters op de markt. Ik gebruik Fieldgenius al jaren met een Total Station en heb geen klachten.

  Michael Quinn

  (0) (0)
 7. Michael Quinn

  Fieldgenius Android is, naar mijn mening, een van de beste software voor landmeters op de markt. Ik gebruik Fieldgenius al jaren met een Total Station en heb geen klachten.

  Michael Quinn

  (0) (0)
 8. Ballast Nedam CFD (geverifieerde eigenaar)

  Beetje traag

  Ballast Nedam CFD

  (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close