fbpx
, ,

Aplitop TcpTunnel


elk project wordt gedefinieerd door de horizontale en verticale uitlijningen, ophogingen en tunnel sjablonen, die kunnen worden geconverteerd van een cad-tekening, gedefinieerd door parameters of punten gemeten met een total station. als een juiste stap voor het opmeten en uitzetten, moet het station worden georiënteerd door coördinaten, hoek of resectie. de gebruiker kan kiezen tussen lokale en UTM geprojecteerde coördinaten. Tcp tunnel voert automatische en onbeheerde dwars doorsnede metingen uit voor elk station gedefinieerd door hoek, booglengte of hoogteverschillen intervallen. enkelvoudige punten en wegbedding kunnen worden gemeten en uitsluitingsgebieden kunnen ook worden gedefinieerd.

 

Handleiding & Datasheet

975.002,445.00

elk project wordt bepaald door de horizontale en verticale uitlijningen, verkantingen en tunnelsjablonen, die kunnen worden geconverteerd van een cad-tekening, gedefinieerd door parameters of punten gemeten met een total station.

Positionering en oriëntatie

Als een voorafgaande stap voor het opmeten en uitzetten, moet de total station georiënteerd worden door coördinaten, hoek of resectie. De gebruiker kan kiezen tussen lokale en UTM geprojecteerde coördinaten.

oppervlakteberekening

Met de applicatie kunnen theoretische en gemeten dwarsdoorsneden langs het alignement grafisch worden vergeleken, waarbij in verschillende kleuren de onder- en overgravingsarealen worden getoond met hun waarden voor elk dwarsdoorsnede. Andere beschikbare hulpmiddelen zijn puntanalyse over de alignementafstand en areaalberekening en instrumentele instellingen. Het programma heeft volledige controle over het totaalstation, inclusief de compensator, laserpointermeting met of zonder prisma en batterijstatus, die voortdurend worden bewaakt.

Hoe automatisch tunneldoorsneden opmeten met Aplitop TcpTunnel.

Hoe het totaalstation te plaatsen door resectie met Aplitop TcpTunnel

Artikelnummer: SW-25 Categorieën: , ,
Merk

Aplitop

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aplitop TcpTunnel”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close