fbpx
, ,

Aplitop TcpET


Deze toepassing, geïnstalleerd op een pocket-pc, stelt de gebruiker in staat topografische gegevens op te meten en uit te zetten met behulp van een breed scala van totaalstations, verbonden via een standaardkabel of via draadloze Bluetooth-technologie. Bij gemotoriseerde stations zal de software het apparaat automatisch naar de gewenste locatie leiden. Het programma biedt talrijke opties en kan worden gebruikt voor traditionele kartering of landmeting, en voor projecten met lineaire werken.

Handleiding & Datasheet

390.00710.00

Alles-in-één oplossing voor het opmeten en uitzetten van lineaire werken met totaalstations

Deze veldsoftware, geïnstalleerd in het totaalstation zelf of in een datacollector met Windows-besturingssysteem, stelt de gebruiker in staat te meten en uit te zetten met een breed scala van conventionele, gemotoriseerde of robotstations, aangesloten via een seriële kabel of Bluetooth.

Het programma heeft opties voor alle soorten opmetingen en uitzetten (wegen, spoorwegen, elektriciteitsleidingen, pijpleidingen, enz.). Als basiskaart kunnen orthobeelden, DXF-bestanden of webkaartdiensten worden gebruikt.

U kunt aan het project horizontale en verticale uitlijningen, profielen, dwarsdoorsneden en ophogingen toevoegen. TcpET heeft opties voor uitzetten per station en verplaatsing, station en code, hellingcontrole, en nog veel meer.

Gereedschap

Naast de bovenvermelde opties biedt de software de mogelijkheid om afstanden en oppervlakten tussen punten te berekenen, om de coördinaten van een punt over het plan en de hoogtelijnen te berekenen, om een punt te analyseren met behulp van een digitaal model, om snijpunten tussen rechte lijnen en/of cirkels te vinden, om de huidige positie te vinden door middel van een inverse snijpunt, om de geodetische rekenmachine te gebruiken, enz.

Bestandsbeheer

De toepassing werkt met ASCII-bestanden in een formaat dat compatibel is met TCP – Digital Terrain Model, maar bevat ook een programma voor PC’s waarmee de gebruiker de bestanden met plan- en hoogteafstemming en dwarsprofielen kan converteren naar de meest gangbare formaten die op de markt worden gebruikt. Alle informatie die wordt uitgewisseld tussen de PC en de Pocket PC wordt op een zeer eenvoudige manier overgebracht met behulp van Microsoft ActiveSync. Elk project kan bestanden bevatten met stations, punten, lengteprofielen, dwarsdoorsneden, plan- en hoogte-uitlijningen, verkantingen, oppervlakken en DFX-cartografie, zodat de gebruiker deze informatie kan bewerken, nieuwe informatie kan toevoegen en op het scherm kan tekenen.

CAD

De TcpCAD module kan ook samen met de applicatie worden aangeschaft, om gegevens te verzamelen en een digitale cartografie in DFX of AutoCAD DWG formaat in kaart te brengen. Deze module biedt opties voor het bekijken van de tekeningen met zoom en in real time kadrering, laagcontrole, kleuren en lijntype, het tekenen van lijnen, polylijnen, bogen, cirkels en teksten en de meest voorkomende bewerkingscommando’s. Met deze component kan de gebruiker de browse-opties toepassen op cartografie en gegevensvastlegging punt per punt of continu, door specifieke blokken of polylijnen in real time te tekenen, afhankelijk van de toegewezen codes. Het is ook mogelijk om grafisch de punten te ontwerpen die in kaart zullen worden gebracht of die zullen worden gebruikt voor het definiëren van de lokale aanpassingen.

Artikelnummer: ETB 3.00 Categorieën: , ,
Operating system

Windows

License interval

Lifetime

Merk

Aplitop

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aplitop TcpET”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close