fbpx
, ,

EGStar

(12 klantbeoordelingen)


Klik op de onderstaande link om een demoversie van deze software te downloaden

GET A DEMO VERSION

Handleiding & Datasheet

Handleiding

195.00

1,094.00 for 3 item(s)

South EGStar

Een lange tijd voorbij, de Android versie van EGStar komt terug met een nieuw ontwerp.

Volgens de gewoonte van de gebruikers, hebben we besloten om de Android versie van EGStar hetzelfde te houden als de Windows Mobile versie, zodat gebruikers in staat zijn om de Android versie gemakkelijk te gebruiken met de ervaring van de Windows Mobile versie. Ondertussen hebben we EGStar geoptimaliseerd om aan alle eisen van de gebruikers te voldoen.

EGstar eghstar

Classical tilt survey

sinds het kantelonderzoek uit komt, wordt zo’n nutsfunctie wijd gebruikt op verschillende gebieden, en meer en meer gebruikers vereisen deze functie.

Deze functie op EGStar wordt ontworpen om “Schuine standcompensatie” te zijn, om schuine standcompensatie te activeren, hoeven de gebruikers slechts op de schakelaar te tikken dan E-Bubble en Magnetic onder de optie van de schuine standcompensatie zou verschijnen. Dit is erg gemakkelijk voor gebruikers die zich niet willen ergeren aan het zoeken naar de sensor calibratie interface.

egstar

Om sensoren te kalibreren, ga in de overeenkomstige interface en klik de kaliberbepalingsknoop om de kaliberbepaling volgens verrichtingsinstructies uit te voeren.

Roteer langzaam het instrument rond elk van zijn 3 assen om ervoor te zorgen alle richting kan worden gekalibreerd, zodat het instrument kan erkennen welke richting het instrument helt, dan maak de correcte compensatie.

Shake measurement

De schokmeting is eigenlijk een andere methode van schuine standmeting op ZUIDinstrumenten, moet het hoofdzakelijk de klassieke schuine standmeting optimaliseren op het vereenvoudigen van de verrichting, die niet meer behoefte om het magnetische veld maar slechts de e-bel te kalibreren, dan vangt de hoge precisiecoördinaten.

Richt het uiteinde van koolstofvezelpool dat instrument aan de positie heeft geïnstalleerd, klik “verzenden” knoop om meting te beginnen schudden begeleidt instrument die door een grote cirkel schudden tot de voortgangsbalk aan 100% bereikt, dan wordt een hoge precisiepunt opgenomen.

Cloud dienst:

Cloud service is een interactieve modus gebaseerd op de internet overeenkomstige diensten, het is een trend van internet ontwikkeling. De meeste van ZUID-instrumenten heeft de wolkendienst reeds gesteund.

Met de wolkendienst, kunnen wij het instrument ver controleren, ruwe gegevens van instrument uploaden aan wolk, opdracht aan controlesoftware etc. verdelen.

PPK survey

PPK het onderzoek is nog gereserveerd op Androïde EGStar om aan de eis van de meeste gebruikers te voldoen. Gemakkelijk te werken, moeten de gebruikers slechts de PPK-functie op software toelaten en tijdsinterval voor één puntobservatie bepalen, zou het gegevensdossier op controlemechanisme worden geregistreerd. Na dat downloadgegevensdossier aan postverwerkingssoftware samen met projectdossier voor het definitieve werk.

CAD uitzetten

In Survey-CAD stakeout worden de DXF-bestand details beter weergegeven dan in de vorige Base Map functie.

Android EGSTAR ondersteunt nu het importeren van DWG-bestanden. DWG-bestanden hebben veel voordelen ten opzichte van DXF-bestanden, zoals een kleiner formaat, meer details en een betere compatibiliteit.

Na het importeren van DXF- of DWG-bestanden, kunnen we niet alleen het landmeetkundige werk op de basiskaart doen, maar ook het uitzetten van de basiskaart.

Gebied overzicht

In de nieuwe functie van Area Survey, kunnen we verschillende gebieden van verschillende kleuren maken om punten te verzamelen voor het berekenen van de omtrek en oppervlakte

Ondersteuning voor meerdere talen

Android EGSTAR is nu beter aangepast aan verschillende talen, waaronder Chinees, Engels, Spaans, Russisch, Turks, Portugees en meer. Na de installatie, kunnen we naar Instellingen-Projectopties-Algemeen-Taal gaan en het zal automatisch overschakelen naar de lokale taal

Artikelnummer: South-egstar Categorieën: , ,

Based on 12 reviews

3.9 overall
7
1
2
0
2

Add a review

 1. Nicolae Ionel

  Hi!

  Kun je me vertellen of je de instellingen voor de Roemeense geoïde hebt gevonden?

  Mevrouw

  Nicolae Ionel

  (0) (0)
 2. Antonios G.

  Heel aardig.

  Antonios G.

  (0) (0)
 3. Vesselin Vassilev

  De software voldoet aan de verwachtingen

  Vesselin Vassilev

  (0) (0)
 4. Calogero

  Onmiddellijke bestelling, aanbevolen

  Calogero

  (0) (0)
 5. Schimmi Thener

  Zeer mooie en functionele landmeetkundige app!

  Schimmi Thener

  (0) (0)
 6. carlos castro

  GOEDKOOP

  carlos castro

  (0) (0)
 7. Rosca Ioan Gabriel

  Een goed programma, maar met een enkele activering, kan de licentie niet worden verplaatst

  Rosca Ioan Gabriel

  (0) (0)
 8. Rosca Ioan Gabriel

  program easy to use but I can’t find the settings for the Romanian geoid

  Rosca Ioan Gabriel

  (0) (0)
 9. harli jürgenso

  Uitstekend.

  harli jürgenso

  (0) (0)
 10. Baatar Khatanbaatar

  Dit programma werd gekocht maar niet gebruikt.

  Baatar Khatanbaatar

  (0) (0)
 11. Joey

  EGStar Demo versie werkt niet?

  Joey

  (0) (0)
 12. harli jürgenso

  Uitstekend.

  harli jürgenso

  (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close