fbpx
, ,

Aplitop Tcp Tunnel Scan


TcpTUNNEL Scan wordt geïnstalleerd op een Windows-tablet die is aangesloten op het scannende robotic total station TOPCON GTL-1000.

De software geeft opdracht tot het scannen van de tunnelgewelf of -wand en toont de puntenwolk in een krachtige 3D viewer. Tunneldoorsneden worden in hoge definitie berekend en kunnen worden vergeleken met het tunnelontwerp, waarbij de gebieden voor onderbreking en overbreking worden getoond. Door een willekeurig punt van het profiel op het scherm te selecteren, markeert de laserpointer de positie in de tunnel en vice versa.

TcpTUNNEL Scan vergemakkelijkt het uitzetten van de voorkant van de tunnel, bijvoorbeeld de boorgaten voor de volgende ontgravingsvolgorde, punten op de mal, rotsbouten, wegdek en meer.

Handleiding & Datasheet

2,020.005,050.00

pantalla_inicio_tcptunnel_scan_1280x720_en

Elk project wordt gedefinieerd door de horizontale en verticale alignementen, het tunnelontwerp en de puntenwolken. Gegevens kunnen worden geëxtraheerd uit CAD-tekeningen of geïmporteerd uit LandXML, IFC en andere formaten.

Positionering en oriëntatie

het instrument moet worden gepositioneerd en georiënteerd door middel van coördinaten, hoek of resectie.U kunt de huidige positionering ook laten uitvoeren door Topcon MAGNET® Field dataverzamelsoftware.

fc_6000_1_en

Verzamelen van gegevens

TcpTUNNEL Scan controleert het scannen van de tunnelgewelf of -wand met optionele filters op stationsbereik en afstand. Met een krachtige 3D viewer kunt u de puntenwolk bekijken en maatregelen controleren

Profielen

Tunneldoorsneden met hoge definitie worden snel berekend uit de puntenwolk en kunnen worden geraadpleegd, bewerkt en vergeleken met het tunnelontwerp, waarbij met verschillende kleuren de gebieden onder en boven de breuk worden getoond. Door een willekeurig punt van het profiel op het scherm te selecteren, markeert de laserpointer de positie in de tunnel. Anderzijds worden bij het meten van een willekeurig punt in de tunnel het project en de as-built profielen op het overeenkomstige station weergegeven.

fc_6000_2_en

Uitzetten

TcpTunnel scan faciliteert het uitzetten van de tunnel voor bijvoorbeeld de boorgat punten voor de volgende ontploffing graafvolgorde punten op de sjabloon, rots bouten, wegdek en punten van het project bestand. De toepassing berekent de exacte positie van elk punt uit de gescande puntenwolk, waardoor het zoeken naar punten uit het ontwerp door iteraties wordt vermeden en de productiviteit sterk toeneemt. De toepassing kan de minimale dikte van de lining shotcrete verifiëren, evenals de daaropvolgende berekening van het toegepaste shortcrete volume.

fc_6000_4_en

Tcp Tunnel Scan werkt samen met TcpScancyr of Tcp tunnel CAD

Artikelnummer: TSCAN Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aplitop Tcp Tunnel Scan”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close