fbpx
,

Aplitop TcpScancyr


Deze krachtige toepassing berekent tunneldoorsneden voor wegen of spoorwegen, gebaseerd op laserscannergegevens. Uitgaande van de puntenwolk worden doorsneden berekend, die kunnen worden gewijzigd met een krachtige editor. Ze kunnen worden weergegeven in 2D of 3D, met weergave van de infra- en overgravingszones, en kunnen ook worden geëxporteerd naar DXF, met meerdere aanpassingsmogelijkheden. Het programma genereert ook andere resultaten zoals oppervlakte- en volumerapporten, afwijkingen van het reële alignement, inspectiekaart, orthobeelden en videosimulatie van de tunnel.

 

Handleiding & Datasheet

3,220.009,630.00

De Aplitop TcpScancyr software berekent tunneldoorsneden voor wegen en spoorwegen, op basis van de informatie van de laserscanner.

Als gegevensinvoer worden horizontale uitlijningen, elevatie uitlijningen en super elevatie gedefinieerd, door middel van numerieke invoer of door middel van conversie van andere commerciële formaten. De theoretische template van de tunnel kan uit verschillende lagen bestaan, door middel van numerieke invoer of het importeren van een DXF bestand. Wanneer deze data zijn gedefinieerd wordt informatie van de door de scanner verzamelde punten toegevoegd, door middel van een set coördinatenbestanden met of zonder RGB-kleur van elk punt.

De punten kunnen worden onderzocht met een 3-D beeld, met de mogelijkheid om over te schakelen naar een orthogonaal of een perspectivisch beeld. De positie van de camera kan direct worden gecontroleerd over het horizontale alignement of in een relatieve positie, waardoor het mogelijk is het station en de hoogte te wijzigen.

Om de profielen te verkrijgen specificeert men het bereik van het station, het interval van generatie en de te gebruiken bandbreedte. Optioneel kan de filtratie van de profielen worden geactiveerd om pieken te elimineren. Het programma beschikt over een krachtige profieleditor.

Zodra de profielen zijn berekend, kunnen zij in 3D of met een vooraanzicht worden weergegeven. Indien de theoretische doorsnede is gedefinieerd, worden verschillende kleuren getoond op de infra- en overgravingszones, enz. De profielen kunnen worden geëxporteerd naar DXF in 2D of 3D, in een afzonderlijke vorm of in hun geheel.

Het programma berekent automatisch zones deze informatie kan over het profiel worden weergegeven of een rapport van oppervlakten en volumes genereren. Ook kan het programma de tekening exporteren naar een DXF-bestand, waarbij het papierformaat, de schalen, de opties voor de weergave, enz. kunnen worden ingesteld.

Deze toepassing biedt de gebruiker de simulatie van het tunneltraject, waarbij de gebruiker tot een bepaalde hoogte in dit traject wordt geplaatst en de positie, snelheid, richting en reikwijdte van het zicht kan bepalen.

 

Artikelnummer: TNSB20 Categorieën: ,
Merk

Aplitop

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aplitop TcpScancyr”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close