fbpx
-44%
,

South SL20


USV, autonoom onderzoek en terugkeer, afstandsbediening 2km, snelheid 5m/s maximum, werk met echosounder en RTK, export dxf en dat

(inclusief 1 USV boot standaard set, communicatie-apparatuur set, 1 S18 + echosounder set en 1 G1C rover set)

49,995.00 90,000.00

ZUID SL20 de onderzoekende boot keurt dubbele nevelpompen voor het aandrijvingssysteem goed, en gebruikt differentiële motie om drijfrichting van boot te controleren. Dit aandrijvingssysteem verbetert zeer de nadelen van propellersysteem in vorige producten die in het geval van waterplanten in propeller worden gezogen en het aandrijvingssysteem beschadigen.

Komend met koolstof nanofiber materiaal en het innovatieve rompontwerp, wordt SL20 die boot onderzoeken een opmerkelijk hydrografisch materiaal met kleine grootte en lichtgewicht, is het zeer geschikt om aan het gebied te dragen, en één persoon kan de opdracht verwezenlijken.

Met het ontwerp van de maanpool dat door de bodem loopt, kan SL20 ADCP (Akoestische Doppler Huidige Profilers), echolood, RTK-ontvanger of het andere materiaal dragen, dat kleine boot maakt een combinatiesysteem zijn en het onderzoeken uit te voeren werken worden gediversifieerd.

SL20 de boot wordt hoofdzakelijk toegepast op het bekken van rivieren, meren en reservoirs waar er stille golven zijn. Het kan aan ongeveer 2km vanaf controlecentrum met handafstandsbediening varen, of het wordt geplaatst om automatisch terug te keren terwijl het aan de grens van gespecificeerd werkgebied bereikt.

Artikelnummer: 7001013 Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South SL20”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close