fbpx
,

Satlab SLS-1 Mobile laser scanner


De Satlab SLS-1 mobiele scanner is licht en compact genoeg om door één persoon te worden gemobiliseerd en biedt een hoge dichtheid puntenwolk en overlay van kleurenbeelden. Een combinatie van hoge definitie LiDAR,
IMU voor militaire toepassingen, professionele GNSS-positionering en 3600 beeldvorming legt de SLS-1 nauwkeurige mobiele gegevens met hoge
resolutie mobiele gegevens

Satlab SLS is een mobiel laserscansysteem dat gebruik maakt van een combinatie van sensoren voor locatiebepaling, beeldvorming en puntenwolk.

Satlab SLS is configureerbaar door gebruik te maken van beschikbare high-end sensoren via een geavanceerde Sensor Fusion module die datastromen van de sensoren controleert en synchroniseert.

Een KVH 1750 IMU van tactische kwaliteit garandeert de hoogste nauwkeurigheid onder de zwaarste omgevingsomstandigheden.

De Satlab SL-650 lasersensor biedt de best mogelijke dekking van de puntenwolk. Sferische beelden worden geleverd door het LadyBug 5 camerasysteem aan boord.

Satlab SLS bevat een ingebouwde computer om de datastromen van alle sensoren te loggen, samen met tijdstempels, zodat er geen gegevens verloren kunnen gaan tijdens veldwerkzaamheden door kabels of operatorproblemen.

De geïntegreerde montagestructuur maakt het mogelijk de SLS op elk bewegend platform te gebruiken, van terreinvoertuigen, een trein of een kleine boot, tot een personenauto; ze kunnen allemaal gemakkelijk als scanplatform worden gebruikt.

De éénkops hoge-precisie LiDAR kan tot 500.000 punten per seconde vastleggen en is zo georiënteerd dat
een corridor van maximaal 650 m aan weerszijden van het centrum te bestrijken. De sferische high definition camera heeft 6 sensoren
die een gezichtsveld van 3600 pixels bestrijken met 6 sensoren van elk 5MP, wat een totale resolutie van 30MP oplevert.
Alle gegevens die door elk van de sensoren zijn verzameld, worden voorzien van een tijdstempel door een interne klok en vervolgens met behulp van de meegeleverde SW
suite worden gecombineerd tot een nauwkeurige puntenwolk met geografische referentie en digitale
die vervolgens kan worden geëxporteerd naar extractie-software van derden voor verdere analyse.

Artikelnummer: Satlab-SLS-1 Categorieën: , Tag:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SLS-1 Mobile laser scanner”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close