fbpx
,

Satlab Lixel X1


De Satlab Lixel X1 Real Scene 3D Reconstruction Scanner is een compacte, krachtige en nauwkeurige LiDAR-scanner die is ontworpen om real-world scènes vast te leggen en direct gedetailleerde 3D-modellen te genereren zonder de noodzaak van nabewerking. Met behulp van geavanceerde SLAM-technologie biedt dit lichte en alles-in-één apparaat real-time datavastlegging en onmiddellijke datavoorvertoning.

Handleiding & Datasheet

21,950.00

Snel Vastleggen & Real-Time Modelleren

Door gebruik te maken van real-time data-decodering en modelleringstechnologie genereert de LiDAR-scanner puntwolkdata binnen slechts 5 seconden na het scannen. Dit maakt directe monitoring van reconstructie-effecten in de LixelGo-software mogelijk, wat zorgt voor hoogwaardige data.

Geïntegreerd Ontwerp

De Lixel X1 heeft een geïntegreerd ontwerp dat een LiDAR, een zichtbaar-lichtcamera, een bewegingscamera, hoogprecisie inertiële navigatietechnologie en high-performance computing combineert. Dit gestroomlijnde ontwerp elimineert omslachtige operationele stappen, waardoor scannen gemakkelijker en eenvoudiger wordt. Bovendien biedt de complexe structuur uitstekende warmteafvoer.

Continue Operatie & Breekpunt Scannen

Met een indrukwekkende continue bedrijfstijd van 60 minuten kan de Lixel X1 het scannen hervatten vanaf breekpunten, waardoor segmentatie van het scannen in grote scènes niet meer nodig is en de efficiëntie van metingen en data-analyse aanzienlijk wordt verbeterd.

Multi-Platform Montage

De draagbare Lixel X1 LiDAR-scanner kan worden bevestigd aan een rugzak, voertuig of UAV, wat veelzijdige mobiele mapping-oplossingen biedt voor verschillende werkomgevingen.

Artikelnummer: satlab-lixel-x1 Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab Lixel X1”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close