fbpx
, ,

Unicore UM4B0


Het meest krachtige hoge-precisie RTK board van Unicore. De RTK met drievoudige frequentie, de ondersteuning van GPS, Galileo, BDS, GLONASS, QZSS en de uitstekende kwaliteit van de gegevens zorgen ervoor dat de Unicore UB4B0 een uitstekende oplossing is voor basisstations, landmeetkundige apparatuur en CORS-netwerken.

Geniet van de gemoedsrust in de wetenschap dat uw basisstation of CORS-netwerk correctiegegevens van topkwaliteit levert met de UB4B0. Het grote formaat, de extra poorten (HTTP en USB) en de algoritmen zorgen ervoor dat de kaart tot de beste ter wereld behoort.

Product Documents

600.00

Unicore UM4B0 Product Bespreking

UB4B0 is de eerste systeem-wijde GNSS hoge-precisie kaart gebaseerd op de nieuwe-generatie Nebulas-II high-performance SoC chips ontwikkeld door Unicore Communications. Het ondersteunt meerdere satelliet navigatiesystemen en triple-frequentie RTK technologie waaronder BDS, GPS, GLONASS, Galileo, SBAS en QZSS, voornamelijk gericht op toepassingen van hoge-precisie positionering, navigatie en cartografie, etc.

Multi-systeem signaalverwerking met meerdere frequenties

UB4B0 kan gelijktijdig signalen van BDS, GPS, GLONASS, GALILEO, SBAS en QZSS satellietnavigatiesystemen volgen, en ondersteunt drievoudige-frequentiesignalen van BDS, GPS en GALILEO. Dankzij meer signalen van satellietnavigatiesystemen en betrouwbare drievoudige-frequentie RTK-technologie, kan UB4B0 “onmiddellijke” RTK-initialisatie realiseren en een positioneringsnauwkeurigheid van 1-2 cm bereiken. In scenario’s van onder bomen en lange afstand, enz., kan UB4B0 nog steeds een betrouwbaar RTK positioneringsresultaat verkrijgen.

Zelf-aanpassende anti-interferentie

UB4B0 is uitgerust met uitstekende zelf-aanpassende anti-interferentie prestaties. Vanwege de krachtige Nebulas-II chips en de grensverleggende hoge lineariteit brede dynamische frequentie ontwerp, kan de potentiële smalband en single-radio interferentie signaal van BDS, GPS, GLONASS en GALIELO signaalbanden effectief worden beperkt door UB4B0. De signaal/interferentie verhouding kan 60dB bereiken, waardoor klanten verzekerd zijn van nauwkeurige plaatsbepalingsresultaten in complexe elektromagnetische omgevingen van voertuigen en drones, enz.

Aan boord van MEMS geïntegreerde navigatie

UB4B0 integreert aan boord van MEMS chips en verbeterde U-Fusion geïntegreerde navigatie-algoritme. In sommige complexe omgevingen van gebouwen, tunnels, viaducten en bossen, enz., kan deze technologie effectief problemen oplossen van onderbroken plaatsbepalingsresultaten die worden veroorzaakt door belemmering van satellietsignalen, waardoor continue plaatsbepalingsresultaten van hoge kwaliteit en met een hoge uitvoerverhouding kunnen worden verkregen. Bovendien ondersteunt de UB4B0 ook kilometertellerinvoer en externe hoge precisie IMU-interface, wat kan zorgen voor betere geïntegreerde navigatiepositioneringsprestaties.

Overvloedige apparaatinterfaces

UB4B0 verstrekt overvloedige apparateninterfaces, met inbegrip van periodieke havens, USB-interface, en Ethernet-interface. UB4B0 on-board poorten kunnen high-speed output van grote hoeveelheid gegevens en meerdere datastromen ondersteunen, evenals ondersteunt WEB-interface; USB-interface kan high-speed datatransmissie en externe USB-opslagapparatuur ondersteunen. Bovendien is UB4B0 ook uitgerust met interfaces van 1PPS, externe klok, KAN en odometer, die aan de behoeften van veelvoudige toepassingen op interfaces kan voldoen.

Basiseigenschappen

– Gloednieuwe Nebulas-II krachtige SoC-spaanders – Onafhankelijke positionering van om het even welk willekeurig systeem en

gecombineerde positionering van meerdere systemen
– Ondersteunt geavanceerde multi-path weerstand technologie

en low-elevation tracking technologie
– Zeer nauwkeurige RTK-positionering op centimeterniveau – koersprecisie superieur aan 0,2 graad/1m
– Ondersteunt traditionele toegang inclusief seriële poorten,

internettoegang, 1PPS, externe klokinput, enz. – Ondersteunt CAN en kilometerteller input interface

Productkenmerken

– 432 superkanalen en specifieke snelle acquisitiemotoren – Ondersteunt BDS, GPS, GLONASS, Galileo, SBAS en QZSS – Zelfaanpassende anti-narrowbandinterferentie kan 60dB bereiken – Ingebouwde MEMS geïntegreerde navigatie

– de interface en de grootte zijn compatibel met de heersende stromingsborden

Toepassingsgebied

  • Precisieonderzoek
  • Ononderbroken Operationeel
  • Referentiesysteem (CORS)
  • Deformatie controle
  • Precisielandbouw
  • Mechanische controle
Categorieën: , ,
Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 5 × 5 × 5 cm
Merk

Unicore

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Unicore UM4B0”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close