fbpx
, ,

Unicore UM482


s Werelds meest aantrekkelijke hoge-precisie positionerings- en koersbepalingsbord. Met een uitstekende prestatie, nauwkeurige koers en eenvoudige integratie, zal UB482 uw eerste keuze zijn voor dynamische toepassingen en projecten.

Profiteer van 5 belangrijke satelliet constellaties, dubbele frequenties en een aantrekkelijke prijs om uw autonome robot, landbouw auto-stuur of UAV te verbeteren zonder het budget te overschrijden. Een enkel UB482 board ondersteunt dual-antenne output en levert 0.2˚ nauwkeurige heading.

 

Product Documents

850.00

Ontwikkeld door Unicore op basis van de Nebulas-II hoge-precisie GNSS SoC, is de UM482 een all-system multi-frequentie hoge-precisie koersmodule met kleinste voetafdruk ter wereld, die satellietsignalen ondersteunt waaronder BDS B1/B2, GPS L1/L2, GLONASS L1/L2, GALILEO E1/E5b en SBAS. Hij wordt op grote schaal gebruikt voor toepassingen als lichte robots, drones, intelligente aandrijvingen en mechanische besturing.

Kleinste Multi-frequentie Hoge-precisie Rubriek Module

De UM482 maakt gebruik van een enkele Nebulas-II SoC chip en een hoog-geïntegreerde RF chip, met de hoogste integratie binnen de industrie. Een afmeting van 30x40x4mm zorgt voor ‘s werelds eerste all-system multi-frequentie hoog-precisie koerslijn SMD-module, waardoor de afmetingen van de eindapparatuur tot een minimum worden beperkt.

Nieuwe-generatie Nebulas-II SoC chip

De UM482 werkt met Unicore’s nieuwe generatie all-systeem multi-core hoge-precisie GNSS SoC – Nebulas-II. De chip ondersteunt 432 kanalen, twee 600MHz ARM processoren en speciale hoge-snelheid floating-point coprocessoren, waardoor krachtige satelliet signaalverwerking mogelijk wordt.

“UGypsophila” RTK verwerkingstechnologie

De UM482 maakt gebruik van Unicore’s nieuwe generatie “UGypsophila” RTK verwerkingstechnologie en maakt gebruik van de mogelijkheid om gegevens met hoge

en het super vereenvoudigde besturingssysteem van de Nebulas II GNSS SoC. Het voert voldoende optimalisatie uit op de multi-dimensionale RTK matrix pijplijn berekening, wat resulteert in 80%+ hogere RTK verwerkingscapaciteit

Adaptieve herkenning van RTCM

De UM482 voert een algoritme voor patroonherkenning en -correctie uit met het intern geabstraheerde RTCM-protocolsjabloon om de differentiële RTCM-ingangsaanpassingsfunctie volledig te implementeren. Bij toegang tot RTCM-gegevens beoordeelt het snel de COM-poort en het RTCM3.2/3.0/2.3 formaat, zonder de noodzaak om het type differentiële gegevens te specificeren, waardoor de bediening door de gebruiker drastisch wordt vereenvoudigd.

Ingebouwde MEMS-navigatie

De UB482 integreert de ingebouwde MEMS chip en het U-Fusion geïntegreerde navigatie-algoritme, wat resulteert in een optimale continuïteit en betrouwbaarheid van de koers/positie-uitvoer in complexe omgevingen zoals gebouwen, tunnels en viaducten. Invoer van kilometerteller en externe traagheidscomponenten met hogere prestaties worden ondersteund*.

  • 30×40mm, kleinste voetafdruk in de industrie, alle-systeem multi-frequentie high-precision rubriek module (SMD-verpakking)
  • Ondersteunend GPS L1/L2+BDS B1/B2 +GLONASS L1/ L2+GALILEO E1/E5b
  • Dubbele antenne-ingang met ondersteuning van antennesignaaldetectie
  • Gelijktijdige output van koers en positionering, 20Hz data output rate
  • Adaptieve herkenning van RTCM-gegevensinvoerformaat – Ingebouwde MEMS-navigatie

Toepassingsgebieden

  • Intelligent rijden
  • Lichte robots
  • Mechanische besturing
  • Drone
Artikelnummer: UM482 Categorieën: , ,
Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 5 × 5 × 5 cm
Merk

Unicore

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Unicore UM482”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close