, ,

Stonex SA1000 Antenna


Stonex SA1000 is een hoge prestatie mini Choke Ring GNSS antenne met sterke multipad onderdrukking en submillimeter fase centrum stabiliteit. Deze antenne is ideaal voor gebruik in installaties voor monitoring of CORS voor het creëren van een Netwerk VRS. Het voordeel van deze antenne is dat hij uitstekende prestaties levert in kleine afmetingen, hij heeft een diameter van slechts 213mm en een laag gewicht van 3Kg. Dit maakt een eenvoudige installatie mogelijk in vergelijking met de standaard Choke Ring antenne die grotere afmetingen en een groter gewicht heeft.

OPSPOREN VAN ALLE GNSS-SIGNALEN

SA1000 kan alle signalen (L1, L2, L3/L5) van alle beschikbare constellaties volgen: GPS, Glonass, Galileo, BeiDou, QZSS, IRNSS, SBAS en de L-band correctiedienst.
Het sterke vermogen om lage-hoogtesignalen te ontvangen met hoge versterking en brede bundelbreedte maakt van de SA1000 een uitstekende keuze voor het volgen van zichtbare satellieten en het leveren van stabiele en nauwkeurige GNSS-gegevens onder complexe omgevingen, zoals een geblokkeerde omgeving van bomenrijen of bebouwing.

STERK EN ROBUUST

De SA1000 radome is gemaakt van Glass Fiber Reinforced Polymer (GFRP) materiaal en is structureel sterk en betrouwbaar. De robuuste IP67-afdekking is ook ontworpen om de binnenantenne te beschermen tegen stof en water. SA1000 is het perfecte compromis van een compacte antenne, performant maar met een zeer competitieve prijs.

Stonex MINI-CHOKE-RINGANTENNE

Handleiding & Datasheet

195.00 for 2 item(s)
Gewicht 5 kg
Afmetingen 25 × 25 × 15 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex SA1000 Antenna”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close