fbpx
, ,

South Galaxy G3


Kleiner, lichter, beter

 

De gloednieuwe South Galaxy G3 met meer kanalen dan ooit. Met deze GNSS ontvanger die slechts 790 gram weegt en met afmetingen van 130mm breed, 130mm lang en 80mm hoog, is het de kleinste en sterkste die we hebben. De G3 heeft een lager stroomverbruik en kan met een ingebouwde 6800mAh Li-ion accu 15 uur onafgebroken werken. En als uw batterij leeg is, is deze in slechts 3 uur volledig opgeladen. Met de geïntegreerde IMU van 60 graden kunt u in alle omgevingen inmeten. De G3 is ook verpakt met South “Beaver” superradio, wat meer energiebesparend is. Het “Farlink” protocol dat het gebruikt, heeft een grotere bandbreedte, tot 8 kilometer. De combinatie van Beaver en Farlink geeft het betere prestaties bij het vastleggen van signalen.

 

Release date 2022
Kanalen 1598
IMU Tilt Sensor 60°
  Internet Modem Geen
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6C, AltBOC
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1I, B3I, B1C, B2A, B2B

 

South Galaxy G3 Pakket Omvat:

  • 1x TNC UHF Antenne
  • 1x PD Stroom Adapter
  • 1x TYP-C Data Kabel
  • 1x TYP-C Oplaad Kabel
  • 1x Meetplaat
  • 1x Connector
  • 1x Hard Plastic Koffer

Handleiding & Datasheet

2,495.002,995.00

3,440.00 for 3 item(s)

Supercharged door SoC Technologie

Galaxy G3 is een nieuw product van het SOUTH SoC platform, de meeste componenten van G3 (GNSS-module, WiFi, Bluetooth, enz.) zijn geïntegreerd op één printplaat. De G3 heeft een lager stroomverbruik en verbetert op efficiënte wijze het vermogen om satellietsignalen van hogere kwaliteit te ontvangen. Aangedreven door het nieuwe SoC GNSS-bord, een nieuwe generatie gevoeligheidssatelliet antenne, nieuw ROS-platform en GNSS RTK-engine, kan de G3 GPS, GLONASS, BDS, GALILEO en QZSS volledig volgen en om binnen enkele seconden een positionering op centimeterniveau te verkrijgen. Nu ondersteunt de G3 BeiDou-3 B2b L-band BDS-PPP-correcties om realtime positioneringsservice op centimeterniveau te krijgen. Dankzij de nieuwe functie “RTK Keep” is het nu voor G3 mogelijk om de nauwkeurigheid op centimeterniveau enkele minuten te behouden wanneer de RTK-correcties ontbreken.

 

Ultieme doelen van het volgen van volledige signalen

Galaxy G2 keurt hoge en lage frequentie geïntegreerde antenne ontwerp, die met behulp van laag profiel design technologie om het fysieke verschil tussen hoge en lage frequentiebanden te verminderen, verbetert fase centrum consistentie.En de toegepaste frequentie selectieve straling mechanisme zou antenne anti-interferentie vermogen te verbeteren.En combineert met hoge prestaties GNSS bord, G2 ondersteunt volledig alle van de lopende satelliet constellaties, vooral BeiDou III wereldwijde satelliet signalen.

Het feit vooruit in de toekomst

Galaxy G2 is geïntegreerd met een geavanceerde SoC, dat is een chip wordt geleverd met het voordeel van hoge integratie en een laag stroomverbruik, efficiënt onderdrukken van de interferentie signalen, en het verkrijgen van een hogere kwaliteit observatiegegevens van satelliet constellaties. G2 zal een sprong voorwaarts ervaring van RTK-prestaties brengen.

Zorgeloos meten

De nieuwe generatie van SoC-platform geeft RTK stabielere prestaties en lager stroomverbruik. De ingebouwde 6800mAh batterij met hoge prestaties kan 15 uur* ononderbroken werken aan. De G2 heeft een Type-C laadinterface die PD snelladen ondersteunt, de batterij kan volledig worden opgeladen in 3 uur, zodat u de hele dag kunt werken.

Meet wat u wilt

Galaxy G2 is geïntegreerd met een nieuwe generatie Inertial Measurement Unit die tilt meting stabieler en nauwkeuriger maakt, de coördinaten zouden automatisch worden gecorrigeerd op basis van de inclinatierichting en hoek van de paal, zonder strikte waterpasstelling van de ontvanger om het punt naar believen te meten, het helpt landmeters hun productiviteit met 30 procent te verhogen.

Slimme herinnering van de stand van het basisstation

De South Galaxy G2 heeft een ingebouwde hoge-precisie tilt attitude module die associeert met de stand van de ontvanger, wanneer het basisstation beweegt of valt, kan het nauwkeurig onderscheiden en onmiddellijk herinneren.

 

Langere Levensduur Batterij

Dankzij de SoC-technologie bereikt de G3 hogere prestaties en een lager stroomverbruik. De ingebouwde 6800mAh Li-ion batterij kan 15 uur continu werken (Rover Bluetooth-modus). De G3 gebruikt type-C oplaadinterface die het PD-protocol ondersteunt om snel op te laden, de batterij kan in 3 uur volledig worden opgeladen en ondersteunt vervolgens een hele dag werken. Nu ondersteunt de G3 ook de draagbare batterij van de externe telefoon, om het werk voort te zetten, zelfs als de interne batterij wordt gebruikt.

IMU tilt sensor icon

IMU voor Schuin Meten

De Galaxy G3 is geïntegreerd met de nieuwste Inertial Measurement Unit (IMU). Uitgerust met anti-magnetische eigenschappen, kunt u de tilt-meting op elke plaatst starten. Schudden om de IMU-sensor te initialiseren, kalibreren is niet nodig. Tot 200 Hz IMU-gegevensuitvoersnelheid, waardoor de snelheid van het veldwerk wordt verhoogt.

 

Hoe stel je de IMU tilt sensor in bij de South Galaxy G7, G2, G3 en INNO7 met de SurvX software

Super Radio en Farlink Protocol

DGalaxy G3 wordt geleverd met SOUTH “Beaver” superradio en het exclusieve “Farlink” protocol. De superradio “Beaver” is meer energiebesparend. het “Farlink” protocol heeft een grotere bandbreedte. De combinatie van “Beaver” superradio en “Farlink” protocol zorgt voor betere prestaties bij het vastleggen van signalen.

 

Lichter en Sneller

De G3 weegt slechts 790 gram en is nog steeds verpakt met een schaal van magnesiumlegering. Sterk geïntegreerd ontwerp, kleiner en lichter, gemakkelijk te gebruiken in het veld.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Kanalen

1598, 1760

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South Galaxy G3”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close