fbpx
, ,

Satlab TR7 Rover en Base set


De Satlab Freyja Rover en Base set!

De Satlab Freyja is uitgerust met gerijpte RTK-technologie die positioneringsbetrouwbaarheid belooft. Hij is ook uitgerust met het nieuwste algoritme voor kantelcompensatie, wat zorgt voor een goed presterende IMU-oplossing. Een duurzamere batterij zorgt ervoor dat de bedrijfstijd meer dan 12 uur bereikt. De Satlab Freyja is een robuuste maar ook lichtgewicht GNSS-ontvanger die slechts 800 gram weegt.

10,195.00

De Satlab TR7 Ontvanger!

De TR7 is een hoogwaardige GNSS-ontvanger van SatLab. Het is een 800 kanalen multi-constellatie en multi-protocol radio-ontvanger, compatibel met verschillende merken. Het heeft volledige bandondersteuning voor 4G/3G/2G mobiele mobiele netwerken en ondersteunt ook WiFi/BT4.0/NFC/OTG. De hellingmeting wordt gedaan door simpelweg de RTK-paal te schudden. Een OLED-paneel met hoge resolutie kan landmeters helpen om de werkstatus van de ontvanger te controleren. Het TR7 GNSS-systeem biedt landmeters toonaangevende GNSS-oplossingen.dien garandeert real-time pole-tilt-compensatie kwaliteitsresultaten onder alle zware meetomstandigheden. Een nauwkeurigheid van 2,5 cm wordt bereikt onder een helling van 60°.

Kanalen 800
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 403 – 473MHz
GPS L1, L2, L5
GLONASS L1, L2
GALILEO E1, E5a, E5b
BEIDOU B1, B2, B3

 

Satlab SHC55

Als een nieuwe generatie van de draagbare controller biedt de SHC55 met een bijgewerkt scherm een ​​breder zicht en een hoge zichtbaarheid in direct zonlicht. De nieuwste software Satsurv draagt ​​bij aan meer intelligentie op de terminal. Met een volledig toetsenbordontwerp en flitsoplading is de SHC55 een uitstekende keuze voor uw landmeetkundige werk, aangezien hij in alle situaties duurzaam en betrouwbaar is in het veld.

  • 5.5″ capacitief touchscreen voor vingers of styluspen.
  • Volledige energievoorziening voor veldwerkzekerheid.
  • De alfanumerieke indeling van het toetsenbord voor eenvoudigere invoer.
  • Het Android 10.0 besturingssysteem voor productieve onderzoeksprojecten en data.

 

Rechtstreeks meten in de SatSurv Software

Satsurv is een op maat gemaakte en eenvoudig te gebruiken Android software voor landmeetkundige taken, zoals Detail Survey, Data Stakeout, Kadastraal, Landmeetkunde, Wegontwerp en Gegevensbeheer. Het ondersteunt tilt survey, quasi-dynamische, PPK en statische landmeetkundige modus. Uitgerust met ingebouwde NFC, Bluetooth, FTP functies, biedt Satsurv een industriële oplossing voor efficiënt veldwerk.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: satlab-tr7-rover-base-set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab TR7 Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close