fbpx
, ,

Satlab Eyr Rover en Base set


De Satlab Eyr Rover en Base set!

De Satlab Eyr is uitgerust met dubbele camera’s die een breed scala aan contactloze meetoplossingen bieden. De dubbele camera’s op de Eyr maken uitzetoperaties ook heel eenvoudig. De achteruitkijkcamera van 5 megapixels legt in combinatie met de controller nauwkeurige coördinaten in realtime vast, binnen een bereik van 2-15 meter en met een nauwkeurigheid van 2-4 cm. De 2MP camera eronder maakt AR live-view uitzetten mogelijk met een nauwkeurigheid van 2 cm, wat tijd en moeite bespaart bij het bereiken van het uitzetpunt. Ongetwijfeld maakt de nieuwe functie voor beeldonderzoek contactloze metingen mogelijk, waardoor het bruikbare bereik van GNSS aanzienlijk wordt verbeterd voor een efficiënte en veilige werking.

15,495.00

De Satlab Eyr Ontvanger!

De Eyr is uitgerust met het unieke productontwerp en de zelfontwikkelde antenne van SatLab voor een stabielere en efficiëntere werking. Ondertussen is een sterk geïntegreerde moederbordchip met een laag stroomverbruik, die tot 1408 kanalen en een geavanceerd SoC-platform ondersteunt, ook de kernfunctie van Eyr.

De voordelen van de chip zijn de uitstekende hardwareconfiguratie die onderdrukt efficiënt de interferentiesignalen en verkrijgt observatiegegevens van hogere kwaliteit van satellietconstellaties.

Kanalen 1408
IMU Tilt Sensor 60°
  Internet Modem Geen
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2P(Y), L2C, L5
GLONASS L1, L2, L3
GALILEO E1, E5a, E5b, E6, AltBOC
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1C, B2a, B2b

Satlab Eyr toepassingen:

 • In kaart brengen
 • Land onderzoek
 • Stortplaats
 • Hydrografisch
 • landbouw
 • 3D-modellering
 • UAV-basisstation

Satlab SHC55

Als een nieuwe generatie van de draagbare controller biedt de SHC55 met een bijgewerkt scherm een ​​breder zicht en een hoge zichtbaarheid in direct zonlicht. De nieuwste software Satsurv draagt ​​bij aan meer intelligentie op de terminal. Met een volledig toetsenbordontwerp en flitsoplading is de SHC55 een uitstekende keuze voor uw landmeetkundige werk, aangezien hij in alle situaties duurzaam en betrouwbaar is in het veld.

 • 5.5″ capacitief touchscreen voor vingers of styluspen.
 • Volledige energievoorziening voor veldwerkzekerheid.
 • De alfanumerieke indeling van het toetsenbord voor eenvoudigere invoer.
 • Het Android 10.0 besturingssysteem voor productieve onderzoeksprojecten en data.

 

Rechtstreeks meten in de SatSurv Software

Satsurv is een op maat gemaakte en eenvoudig te gebruiken Android software voor landmeetkundige taken, zoals Detail Survey, Data Stakeout, Kadastraal, Landmeetkunde, Wegontwerp en Gegevensbeheer. Het ondersteunt tilt survey, quasi-dynamische, PPK en statische landmeetkundige modus. Uitgerust met ingebouwde NFC, Bluetooth, FTP functies, biedt Satsurv een industriële oplossing voor efficiënt veldwerk.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: satlab-eyr-rover-base-set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab Eyr Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close