fbpx
, ,

Tersus Oscar Rover set


De Tersus Oscar inmeet set

De Tersus Oscar beschikt over 576 kanalen en komt in drie uitvoeringen. Er is het basic model, de advanced uitvoering en tot slot de ultimate versie, die beschikt IMU tilt sensor die je kan kantelen to wel 30 graden!

De basic uitvoering heeft 8GB geheugen en de Advanced en Ultimate versies hebben 16GB!

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

7,379.00

De Tersus Oscar Ontvanger

De Oscar GNSS-ontvanger van Tersus, uitgerust met een zeer nauwkeurige traagheidsmeeteenheid (IMU) op de Ultimate versie, is een nieuwe generatie van tilt survey GNSS-ontvanger. Dit type van kalibratie-vrije tilt compensatie is immuun voor magnetische storingen. Oscar geeft een landmeter een ongekende flexibiliteit en efficiëntie – het rechtop houden van de landmeetpaal is niet langer nodig. Met een interne high-performance multi-constellatie en multi-frequentie GNSS-kaart, kan de Oscar GNSS-ontvanger een hoge nauwkeurigheid en stabiele signaaldetectie bieden.

Kanalen 576
IMU Tilt Sensor 30º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410-470MHz
GPS L1C/A, L2C, L2P, L5
GLONASS L1C/A, L2C/A
GALILEO E1, E5a, E5b
BEIDOU B1, B2, B3

 TC20 Datacollector

Deze Datacollector van Tersus genaamt de TC20 is klein maar robuust! Deze data collector heeft een 4.3” touch screen, alfanumeriek toetsenbord en hij is uitgerust met een krachtige processor! Hij is klaar voor de uitdaging die jij hem gaat bieden!

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

De software van Fieldgenius Android kan je in en uitmeten in het Nederlandse coördinaten stelsel RDNAP. Fieldgenius bied erg veel mogelijkheden en is zeer geavanceerd! desondanks is het wel erg gebruiksvriendelijk en krijg je het snel door! Data kan geporteerd worden naar CAD of GIS software, het support ook bestanden als DXF. CSV. TXT. SHP, en nog vele andere bestandstypes!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: tersus-oscar-rover-set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tersus Oscar Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close