, ,

Stonex S900 Rover set

(1 klantbeoordeling)

De nieuwe Stonex S900 Inmeet set!

De Stonex S900 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Met een 60 graden IMU Tilt sensor en een 4G internet modem is het mogelijk om sneller, efficiënter en veiliger te werk te gaan!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

6,680.00

De Stonex S900 Ontvanger

Stonex S900 RTK GNSS ontvanger. In combinatie met een RTK Abonnement is deze ontvanger in staat om centimeters nauwkeurigheid in real time te leveren. Omdat de Stonex S900 GPS, Glonass, Galileo, Beidou en QZSS satellietconstellaties ondersteunt is hij in staat om deze centimeter nauwkeurigheid onder zware omstandigheden te bereiken. Hieronder kunt u vinden welke frequenties hij ondersteunt. De Stonex S900 is verkrijgbaar in 2 modellen: de S900 met 555 kanalen en de S900A met 800 kanalen. Beide modellen zijn uitgerust met IMU voor kantel metingen tot 60 graden.

Channels 555, 800
 IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410-470MHz, 902.4 – 928MHz
GPS L1 C/A, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS L1 C/A, L2C, L2P, L3, L5
GALILEO E1, E5A, E5B, ALTBOC, E6
BEIDOU B1, B2, B3

Uitpakken van de Stonex S900 RTK GNSS ontvanger

Unistrong SH5A Data Collector

SH5A is een handig en licht Android toestel, het is perfect in situaties waar u regelmatig gebruik moet maken van het alfanumerieke toetsenbord. Het is een extreem lichte maar versterkte en beschermde controller, geschikt voor het werken in ongemakkelijke omgevingen. Het lage gewicht maakt het perfect voor toepassingen zonder het gebruik van steunen of met lichte en minimale steunen. Dankzij het perfect zichtbare maar kleine scherm is het toestel compact, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Met SH5A kunt u gemakkelijk communiceren en de klus klaren!

Rechtstreeks meten in RDNAP met Stonex cube-A

Met stonex Cube-A kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is Cube-A een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Stonex-s900a-rover-1 Categorieën: , ,

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

  1. Petra P.

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    goede prijs, zeer nuttig, gemakkelijk te hanteren

    Petra P.

    (0) (0)

SHOPPING CART

close