, ,

Stonex S700A Rover set


De nieuwe Stonex S700A Inmeet set!

De Stonex S700A is een compacte, hoog performance GNSS ontvanger met alle GNSS singalen 700 kanalen.Dit maakt de S700a RTK GNSS ontvanger perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. De RTK ontvanger heeft ook een 4G modem waardoor Het RTK in de receiver verwerkt kan worden!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

5,280.00

De Stonex S700A Ontvanger

Stonex S700 RTK GNSS ontvanger uitgerust met een 700 kanalen GNSS kaart. In combinatie met een RTK-abonnement is deze ontvanger in staat om centimeters nauwkeurigheid in real time te leveren. Omdat de Stonex S700 GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS en IRNSS satellietconstellaties ondersteunt is hij in staat om deze centimeter nauwkeurigheid onder zware omstandigheden te bereiken. Hieronder kunt u vinden welke frequenties hij ondersteunt. De Stonex S700 is er in 2 modellen: de L1 only optie en de L1 / L2 / L5 optie. Afhankelijk van de taak, hoe meer frequenties hoe beter de prestaties van de ontvanger. U kunt op elk moment upgraden naar de volledige versie via een activeringscode.

Kanalen 700
  IMU Tilt Sensor Geen
Internet Modem 4G
  UHF Radio Geen
GPS L1 C/A, L1C, L1P, L2C, L2P, L5
GLONASS L1 C/A, L1P,L2 C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5A, E5B, AltBOC, E6
BEIDOU B1, B2, B3, ACEBOC

Meegeleverd met de S700A:

  • 1x S700A instrument unit
  • 1x Voedingsadapter met 4 stekkers
  • 1x Oplaadkabel USB type C
  • 1x USB A naar USB C
  • 1x Zachte tas voor GPS en controller (SB-100)
  • 1x SW Cube-link
  • 1x Pen Drive set 8Gb met handleiding en video-handleiding

 

Unistrong SH5A Data Collector

SH5A is een handig en licht Android toestel, het is perfect in situaties waar u regelmatig gebruik moet maken van het alfanumerieke toetsenbord. Het is een extreem lichte maar versterkte en beschermde controller, geschikt voor het werken in ongemakkelijke omgevingen. Het lage gewicht maakt het perfect voor toepassingen zonder het gebruik van steunen of met lichte en minimale steunen. Dankzij het perfect zichtbare maar kleine scherm is het toestel compact, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Met SH5A kunt u gemakkelijk communiceren en de klus klaren!

Rechtstreeks meten in RDNAP met Stonex cube-A

Met stonex Cube-A kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is Cube-A een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

.

Artikelnummer: Stonex-s700-rover Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex S700A Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close