, ,

De Stonex S580 Rover set


De nieuwe Stonex S580 Inmeet set!

De S580 is een compacte en lichte GNSS-ontvanger, maar tegelijkertijd krachtig en centimeter nauwkeurig. Stonex s580 zal een beslissende impuls geven aan de productiviteit en aan de kwaliteit van de positionerings gegevens: met de mogelijkheid om de reeds bestaande toestellen te gebruiken, zoals smartphones en tablet met Android en Windows

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

4,100.00

De Stonex S580 Ontvanger

De S580 volgt signalen met dubbele frequentie en werkt met alle satellietsystemen (GPS, Glonass, BeiDou, Galileo, QZSS). In vergelijking met traditionele GIS-producten is de S580 een intelligente, uiterst nauwkeurige ontvanger voor gegevensverwerving die kan worden gedragen of op een paal kan worden gemonteerd, wat een grotere bewegingsvrijheid en flexibiliteit biedt.

De S580 kan communiceren met een extern apparaat zoals een tablet, een smartphone of een PC via Bluetooth en Wi-Fi. Dankzij de interne web-interface, of via de Cube-connector APP, kan de ontvanger worden geconfigureerd en voorbereid om RTK differentiële correcties te ontvangen en worden aangesloten op elke software voor Survey of GIS.

Kanalen 184
  IMU Tilt Sensor Geen
  Internet Modem Geen
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2C
GLONASS L1Of, L2OF
GALILEO E1, E5b
BEIDOU B1, B2

Uitpakken van de Stonex S580 RTK GNSS ontvanger

Unistrong SH5A Data Collector

SH5A is een handig en licht Android toestel, het is perfect in situaties waar u regelmatig gebruik moet maken van het alfanumerieke toetsenbord. Het is een extreem lichte maar versterkte en beschermde controller, geschikt voor het werken in ongemakkelijke omgevingen. Het lage gewicht maakt het perfect voor toepassingen zonder het gebruik van steunen of met lichte en minimale steunen. Dankzij het perfect zichtbare maar kleine scherm is het toestel compact, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Met SH5A kunt u gemakkelijk communiceren en de klus klaren!

Rechtstreeks meten in RDNAP met Stonex cube-A

Met stonex Cube-A kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is Cube-A een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

 

Artikelnummer: Stonex-s500-rover Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Stonex S580 Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close