fbpx
, ,

Stonex S10

Availability:

Uitverkocht


Dit product is uit productie genomen en werd vervangen door de Stonex S900

Stonex S10, de meest geavanceerde geïntegreerde GNSS ontvanger ooit verschenen op de geomatic scene, leidt tot een nieuwe generatie van slimme en open GPS, waar de gebruiker de mogelijkheid heeft om aangepaste toepassingen direct op de ontvanger te installeren.

De geavanceerde functies van de Stonesx S10, zoals automatische waterpasstelling met elektronische bel, maken landmetingen veel sneller en nauwkeuriger.

Het geavanceerde ontwerp van de interne structuur garandeert een compacte behuizing: GNSS antenne, GPS board, power board, RX/TX radio, smart battery, 3.5G module, BT module en Wi-Fi module vinden allemaal plaats in een goed georganiseerde ruimte, waardoor prestaties en stroomverbruik geoptimaliseerd worden.

De Stonex S10 is gebaseerd op het CORTEX-A8 platform met LINUX smart system aan boord, gecombineerd met een uitstekend netwerksysteem. Met een speciaal SDK pakket is het mogelijk om speciale applicaties te ontwikkelen en te installeren die draaien binnen het S10 ecosysteem, waardoor een ongelimiteerde reeks van geavanceerde applicaties mogelijk is.

 

MULTI CONSTELLATIE
Stonex S10 met zijn 220 kanalen, biedt een uitstekende on board real time navigatie oplossing met een hoge nauwkeurigheid. Alle GNSS signalen (GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO) zijn inbegrepen, geen extra kosten.

WEB UI CONTROLE
Voor het initialiseren, beheren, controleren van de instellingen van de ontvanger en het downloaden van gegevens met behulp van portable of PC, smartphone of tablet.

TILT CENTERING
Het is mogelijk om punten te meten met een helling tot 30°. De binnenin geïnstalleerde hellingcompensator kan de coördinaten van de verzamelde punten automatisch corrigeren in overeenstemming met de hellinghoek en de hellingrichting van de afstandsmeter.

TWEE INTELLIGENTE BATTERIJEN
De Stonex S10 wordt geleverd met twee intelligente batterijen met hoge capaciteit. Het energieniveau kan worden gecontroleerd vanaf de controller en direct van een eenvoudige led balk op de batterij door een simpele druk op de knop.

ROBUUST ONTWERP IP67 BESCHERMING
IP67 certificering, gecombineerd met een hoge schokbestendigheid garanderen de maximale sterkte en de beste water- en stofdichtheid, zelfs in ruwe omgevingen.

Merk

Stonex

IMU Tilt Sensor

30 graden Tilt

Kanalen

220, 600

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2

Galileo

AltBoc, E1, E5a, E5b

BeiDou

B1, B2

Internet modem

3G

Batterij type

Verwisselbaar

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stonex S10”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close