fbpx
, ,

South S660N rover set


In tegenstelling tot de voorganger van de South S660 ontvanger, is deze uitgerust met 8 GB geheugen (meer dan 3000 uur opname van satellietgegevens met een interval van 5 seconden), zodat u niet over een veldcontroller hoeft te beschikken om ruwe metingen te verzamelen voor verwerking achteraf. De gegevens worden opgenomen met een frequentie van 1-20 Hz in de formaten STH, Rinex 2.x of Rinex 3.x, zodat u de meetresultaten in diverse software kunt verwerken. De South S660 GPS-ontvanger is flexibel inzetbaar voor verschillende manieren van gegevensverzameling: statisch, RTK of VRS, en past zich dus gemakkelijk aan bijna elke taak aan. In combinatie met een controller (met ondersteuning voor het werken in mobiele netwerken) is de South S660 GNSS ontvanger een ideale netwerk Rover voor het werken in CORS netwerken of vanuit een enkel basisstation.

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

4,229.00

De South S660N  Ontvanger!

In tegenstelling tot de voorganger van de South S660 ontvanger, is deze uitgerust met 8 GB geheugen (meer dan 3000 uur opname van satellietgegevens met een interval van 5 seconden), zodat u niet over een veldcontroller hoeft te beschikken om ruwe metingen te verzamelen voor post processing. De gegevens worden opgenomen met een frequentie van 1-20 Hz in de formaten STH, Rinex 2.x of Rinex 3.x, zodat u de meetresultaten in diverse software kunt verwerken. De South S660 GPS-ontvanger is flexibel inzetbaar voor verschillende manieren van gegevensverzameling: statisch, RTK of VRS, en past zich dus gemakkelijk aan bijna elke taak aan. In combinatie met een controller (met ondersteuning voor het werken in mobiele netwerken) is de South S660 GNSS ontvanger een ideale netwerk Rover voor het werken in CORS netwerken of vanuit een enkel basisstation.

 

Kanalen  336
   IMU Tilt Sensor Geen
   Internet Modem Geen
   UHF Radio Geen
GPS L1, L2C, L2P, L5
GLONASS L1, L2
GALILEO E1C, E5a, E5b, E5AltBOC
BEIDOU B1, B2, B1C, B2a

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South H6

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: south-s660n-rover Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South S660N rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close