fbpx
, ,

South Insight V3


Introductie van de INSIGHT V3, een baanbrekende GNSS-ontvanger die productiviteit en prestaties opnieuw definieert. Uitgerust met 1698 kanalen blinkt de INSIGHT V3 uit in het volgen van meer satellieten en zwakke signalen, wat zorgt voor snelle vaste oplossingen, zelfs in dichte bossen en stedelijke omgevingen. Ervaar ongekende efficiëntie met de Dual Camera AR Stakeout, waarmee naadloze punt-, lijn- en bochtuitzettingen mogelijk zijn met zowel de voor- als ondercamera’s. De innovatieve dual-engine GNSS-positioneringsalgoritmen van de INSIGHT V3 corrigeren fouten in real-time onder uitdagende omstandigheden, terwijl de verbeterde Farlink 2.0-radio stabiele gegevensoverdracht over afstanden tot 12 km garandeert. Met de nieuwste IMU-update behoudt u een soepele workflow tijdens AR stakeout en 3D-modellering zonder verlies van de bruikbaarheid van inertiële metingen. Verhoog uw geospatiale taken met de INSIGHT V3, de nieuwe ster in GNSS-technologie, die vijf nieuwe functies biedt voor ongeëvenaarde productiviteit.

Kanalen 1698
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS G1, G2, G3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6C, AltBOC*
BEIDOU BDS-2: B1I, B2I, B3I BDS-3: B1I, B3I, B1C, B2a, B2b*

Handleiding & Datasheet

4,295.00

Verhoogde Snelheid en Bereik van Gegevensverzameling

De INSIGHT V3 verwerkt een groep foto’s of een video in real-time en verkrijgt binnen enkele minuten coördinaten voor honderden punten. Het overtreft traditionele RTK in gegevensverzamelsnelheid en biedt een breder werkbereik met minder blinde vlekken. Dit maakt het mogelijk om op afstand metingen uit te voeren in gebieden met een slechte GNSS-signaalkwaliteit, inclusief eerder uitdagende locaties zoals onder daken en gebieden met obstakels, waardoor de INSIGHT V3 gebruiksvriendelijker is dan traditionele RTK-systemen.

Veelzijdige en Efficiënte Visuele Positionering

De visuele positioneringsmogelijkheden van de INSIGHT V3 stellen landmeters in staat om op afstand punten tot 10 meter of meer te meten onder ideale omstandigheden, waardoor de noodzaak om elk punt fysiek te benaderen, wordt geëlimineerd. Dit vermindert de fysieke inspanning die nodig is bij veldwerk aanzienlijk. De verzamelde beeldgegevens worden langdurig opgeslagen, waardoor ze herbruikbaar zijn en ideaal voor unieke GNSS-meettaken, zoals het documenteren van ongevalslocaties en opgravingsplaatsen voor stedelijke openbare voorzieningen. Deze veelzijdigheid maakt de INSIGHT V3 aanpasbaarder dan traditionele RTK-systemen.

Geavanceerde 3D-modellering voor Uitgebreide Surveys

Door gebruik te maken van de 3D-modelleringstechnologie van SOUTH, integreert de INSIGHT V3 beeldmetingen naadloos met UAV-gegevens van DJI en andere merken, wat lacunes in UAV-surveys opvult. Dit verbetert de uitkomsten van surveys door onvolledige modellen aan te vullen met grondbeeldgegevensverzameling. Landmeters kunnen INSIGHT V3-gegevens integreren in SOUTH-software en software van derden voor efficiënte 3D-modellering. Toekomstige versies van SGO (PC) en SurvStar (Android-app) zullen 3D-modelleringsfuncties bevatten, waardoor gebruikers de meest geschikte software kunnen kiezen voor optimale werk efficiëntie, gebaseerd op hun specifieke scenario’s en taakvereisten, en daarmee hun werkcapaciteit vergroten.

Artikelnummer: south-insight-v3 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South Insight V3”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close