fbpx
, ,

South INNO7 Rover set

(1 klantbeoordeling)

De nieuwe South INNO7 Inmeet set!

De South Galaxy G7 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Deze tot nu toe zeer scherp geprijsde GPS set geeft je de top notch performance die je nodig hebt! De ontvanger is uitgerust met een 60 graden IMU Tilt sensor. Hiermee kun je gemakkelijk onder een hoek meten om makkelijker de wat moeilijkere plaatsen te meten.

INNO7 is uitgerust met een high-speed 5G full netcom module, die het nieuwste 5G-communicatienetwerk ondersteunt en ontvangt met hoge snelheid de RTK informatie breder  en dus preciezer.

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

Vanaf: 6,084.00 8,339.00

De South INNO7  Ontvanger!

Een snelweg naar het tijdperk van big data

INNO7 is uitgerust met een high-speed 5G full netcom module, die de nieuwste 5G-communicatie netwerk ondersteunt en geeft de RTK’s hoge snelheid informatie-interactie en bredere uitbreidingsruimte in de big data tijdperk. Gebaseerd op intelligente PPP in bel technologie, realiseert INNO7 automatisch inbellen in real-time en blijft online tijdens het werken.

Release date 2020
Kanalen 336
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 5G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2C, L2E, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6, E5AltBOC
BEIDOU B1, B2, B3

Wat kan je verwachten bij de South INNO7

South INNO7 Specificaties

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South H6

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: south-Inno7-rover-set Categorieën: , ,

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

  1. Robert

    Ziet er goed uit, ik moet leren het te gebruiken.

    Robert

    (0) (0)

SHOPPING CART

close