fbpx
, ,

South INNO7 rover base set

(3 klantbeoordelingen)

De nieuwe South INNO7 Rover en Base set!

De South Galaxy G7 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Deze tot nu toe zeer scherp geprijsde GPS set geeft je de top notch performance die je nodig hebt! De ontvanger is uitgerust met een 60 graden IMU Tilt sensor. Hiermee kun je gemakkelijk onder een hoek meten om makkelijker de wat moeilijkere plaatsen te meten.

INNO7 is uitgerust met een high-speed 5G full netcom module, die het nieuwste 5G-communicatienetwerk ondersteunt en ontvangt met hoge snelheid de RTK informatie breder  en dus preciezer.

Met de interne UHF Radio ontvanger en verzender kunt u met rover en base werken terwijl ze tot wel 15 kilometer uit elkaar staan!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

10,067.95

De South INNO7 Rover en Base set!

INNO7 is uitgerust met een high-speed 5G full net com module, die de nieuwste 5G-communicatie netwerk ondersteunt en geeft de RTK’s hoge snelheid informatie-interactie en bredere uitbreidingsruimte in de big data tijdperk. Gebaseerd op intelligente PPP in bel technologie, realiseert INNO7 automatisch inbellen in real-time en blijft online tijdens het werken.

Release date 2020
Kanalen 336
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 5G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2C, L2E, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6, E5AltBOC
BEIDOU B1, B2, B3

Wat kan je verwachten bij de South INNO7

South INNO7 RTK GPS ontvanger specificaties

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South H6

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: south-INNO7-rover-base Categorieën: , ,

Based on 3 reviews

5.0 overall
3
0
0
0
0

Add a review

 1. Jonathan Bosci

  Gemakkelijk te configureren

  Jonathan Bosci

  (0) (0)
 2. Jonathan Bosci

  Gemakkelijk te configureren

  Jonathan Bosci

  (0) (0)
 3. Anonymous

  Geweldige uitrusting

  Anonymous

  (0) (0)

SHOPPING CART

close