fbpx
, ,

South galaxy G7

(4 klantbeoordelingen)

De South galaxy G7 is een robuuste en veelzijdige multi-GNSS RTK-ontvanger met ingebouwde IMU. Hij kan in RTK-modus coördinaten tot op de centimeter nauwkeurig leveren. RTK-modus vereist een paar ontvangers: een stationaire ontvanger die correcties levert, een andere die beweegt en correcties toepast en de exacte coördinaten levert.

De South Galaxy G7-ontvanger is uitgerust met een GNSS-ontvangerkaart met 1598 kanalen. Samen met een VRS RTK-abonnement van een RTK-netwerk kan de Galaxy G7 GPS-ontvanger zorgen voor centimeters nauwkeurigheid in real-time. Aangezien de ontvanger Galileo, BDS (Beidou), GPS, Glonass, SBAS, IRNSS en QZSS-satellietconstellaties ondersteunt, kan deze een hoog niveau van GNSS-nauwkeurigheid bieden, zelfs onder zware omstandigheden.

Galaxy G7 Ingebouwde IMU-compensator, corrigeert de coördinaten op basis van de kantelrichting en hoek van de centreerstaaf automatisch binnen 60°, helpt u snel en nauwkeurig punten op te meten of uit te zetten zonder de paal waterpas te zetten, fout minder dan 3 cm binnen 45° helling, verbetert de werkefficiëntie met 20%.

 

Kanalen  1598
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS G1, G2, G3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6C, AltBOC
BEIDOU BDS-2, B1I, B2I, B3I BDS-3, B1I, B3I, B1C, B2a, B2b

 

Handleiding & Datasheet

2,195.002,695.00

3,140.00 for 3 item(s)

Wat kan je verwachten bij de South galaxy G7

*de South H6 en de controller bracket zijn een optionele componenten.

Uitstekende GNSS prestaties

Uitgerust met een nieuwe generatie van de meest krachtige GNSS RTK engine met 1598 kanalen, kan de G7 signalen volgen van alle constellaties inclusief B3 signaal van BDS satellieten. Zijn hoge-prestatie GNSS antenne is opgewaardeerd met een sterke anti-interferentie vermogen en gevoelige satelliet signaal vangst vermogen, om meer satelliet volgen in ruwe omgevingen. systeem is veel hoger, kan het worden aangepast aan de taak van langere ononderbroken stroom.

 

 

Ultieme draagbaarheid

Zeer geïntegreerde GNSS-antenne, Bluetooth-module en WIFI-module, waardoor de ontwerp trend van miniaturisatie, licht van gewicht, en draagbare RTK naar een nieuwe hoogte. Behuizing van magnesiumlegering, stoer lijnontwerp, meer delicate oppervlaktedecoratie, sterker gevoel voor technologisch ontwerp, duurzamer.

 

 

Innovatief ontwerp

Opstarten doe je met één knop, één knop roept alle RTK-bewerkingen op.
Het scherm van de behuizing neemt een doorschijnend paneel met hoge sterkte aan, dat een sterker visueel gevoel van technologie heeft. Plus vier indicatielampjes, gemeenschappelijke informatie is duidelijk in een oogopslag. Dubbele luidspreker ontwerp, drie-dimensionale geluidsuitzending, het verwijderen van ruis barrières, en ontvang duidelijker geluid.

 

IMU-onderzoek

Ingebouwde IMU-compensator, corrigeert de coördinaten op basis van de kantelrichting en de hoek van de centreerstaaf automatisch binnen 60°, helpt u snel en nauwkeurig punten op te meten of uit te zetten zonder de paal waterpas te zetten, fout minder dan 3 cm binnen 45° helling, verbetert de werkefficiëntie met 20%.

 

Hoe stel je de IMU tilt sensor in bij de South Galaxy G7, G2, G3 en INNO7 met de SurvX software

Hoe stel je Tilt Sensor in bij Field Genius Android.

Barrière-vrije meting

Ingebouwde 6800mAh hoge capaciteit batterij, de levensduur van de batterij is meer dan 10 uur, een lading, voldoet aan de hele dag werken. Bevat een snel oplader, dat ervoor zorgt dat de South galaxy G7 volledig kan worden opgeladen binnen 5 uur. De batterijkern kan worden opgeladen met een lange levensduur, en de prestaties zijn veiliger en betrouwbaarder.

 

Radioverbinding voor lange afstand

Ingebouwde transceiver geïntegreerde radio, werkfrequentie 410-470MHz. TrimTalk450S, TrimMark3, South,CHC,SATEL, HI-TARGET zijn allemaal compatibel. Uitgerust met Far-Link “Simultaneous” radio-module, gebaseerd op Farlink protocol, kan het verhogen van de gevoeligheid en efficiëntie van het radiosignaal, het bereiken van de typische werkbereik als 5KM werking, en voldoen aan de behoeften van klanten voor kleine en middelgrote-schaal.

 

Het BDS-3 navigatiesatellieten systeem is sinds een jaar voltooid. SOUTH heeft nu nieuwe GNSS-producten vrijgegeven om de BDS-3 constellatie volledig te ondersteunen, hier zijn enkele verbeteringen aan de nieuwe producten

Volgen van meer satellieten

We hebben de nieuwe SoC GNSS-ontvanger getest in Guangzhou, China. De ontvanger volgt meer dan 50 satellieten: 9 GPS, 7 GLONASS, 6 GALILEO, 3 QZSS en 25 BDS (12 daarvan zijn BDS-2, 13 zijn BDS-3). Meer satellieten in de lucht zal ervoor zorgen dat GNSS-ontvangers gemakkelijker en sneller signalen ontvangen. De nieuwe SoC GNSS-kaart van SOUTH heeft volledige ondersteuning voor BDS-3 satellieten, waardoor de prestaties van de ontvanger in het veld sterk zijn verbeterd.

Ondersteuning van de nieuwe signaalband van BDS-3

De BDS-3 constellatie heeft drie open dienstsignalen: B1C, B2a en B2b (het B2b-signaal biedt de PPP-dienst), SOUTH SoC GNSS-kaartontvangers kunnen ze allemaal tegelijk volgen en gebruiken. De bovenstaande afbeelding toont de N/E/H-fouten bij verschillende tests: de fouten nemen af naarmate meer BDS-3-satellieten worden gebruikt.

Fix met QZSS+GPS+GLONASS+GALILEO+BDS

Geïntegreerd met de SoC gnss kaart en low-profile antenne, kunnen South nieuwe gnss ontvangers zelfs QZSS volgen en gebruiken om de nauwkeurigheid te verbeteren, zodat u kunt vinden dat de ontvanger Vast met QZSS+GPS+GLONASS+GALILEO
+BDS.

Krijg Fix sneller en stabiel

Voor de overdracht van de enorme differentiële datastroom veroorzaakt door meer en meer satellieten in de lucht, de exclusieve “Farlink” protocol op SOUTH nieuwe interne radio-module heeft een grotere bandbreedte, om GNSS-ontvangers te krijgen fix sneller en stabiel. Normaal, in stedelijk gebied, kan de nieuwe radio 2-5km bij macht 1W overbrengen, in voorstedelijk district kan de afstand 8km bereiken.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 50 × 40 × 25 cm
Merk

South

IMU Tilt Sensor

60 graden Tilt

Kanalen

1598, 1760

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2, G3

Galileo

AltBoc, E1, E5a, E5b, E6

BeiDou

B1, B2, B3

Internet modem

4G, Geen sim kaart optie

Batterij type

Geïntegreerd

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

IP Rating

IP67

Based on 4 reviews

4.8 overall
3
1
0
0
0

Add a review

 1. GIANLUCA F.

  uitstekende productkwaliteit / prijsverhouding

  GIANLUCA F.

  (0) (0)
 2. Antonio Zenzola

  Beste Base/Rover GNSS vergeleken met de prijs: 965 kanalen, alle costellation ontgrendeld, hoge nauwkeurigheid op het veld en de beste connectiviteit tegen UAS. We testen op EVO2 RTK en Enterprise RTK, met een afwijking van minder dan 6 mm op X/Y en minder dan 1,2 cm op Z !!! Beste koop !!!

  Antonio Zenzola

  (0) (0)
 3. Calogero Sola

  “Ik ben enorm blij met de aankoop. De Sourh G7 mini is voor mij de beste GNSS die ik heb getest. Alle constellaties actief, zeer betrouwbare tilt meting.
  Ik aarzelde over Surveying Hub, maar ik vond een zeer betrouwbare verkoper en een effectieve en onmiddellijke hulp. Volledig aanbevolen.”

  Calogero Sola

  (0) (0)
 4. Ballast Nedam CFD (geverifieerde eigenaar)

  Prima

  Ballast Nedam CFD

  (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close