fbpx
, ,

South Galaxy G7 Rover en Base set


De nieuwe South Galaxy G7 Rover en Base set!

De South Galaxy G7 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Deze tot nu toe zeer scherp geprijsde GPS set geeft je de top notch performance die je nodig hebt! De ontvanger is uitgerust met een 60 graden IMU Tilt sensor. Hiermee kun je gemakkelijk onder een hoek meten om makkelijker de wat moeilijkere plaatsen te meten.

Met de ingebouwde UHF radio kan je met de rover en base werken terwijl ze uit elkaar staan tot een afstand van wel 5 kilometer

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

5,867.95

De South galaxy G7 Ontvanger!

De South galaxy G7 is een robuuste en veelzijdige multi-GNSS RTK-ontvanger met ingebouwde IMU. Hij kan in RTK-modus coördinaten tot op de centimeter nauwkeurig leveren. RTK-modus vereist een paar ontvangers: een stationaire ontvanger die correcties levert, een andere die beweegt en correcties toepast en de exacte coördinaten levert.

De South Galaxy G7-ontvanger is uitgerust met een GNSS-ontvangerkaart met 1598 kanalen. Samen met een VRS RTK-abonnement van een RTK-netwerk kan de Galaxy G7 GPS-ontvanger zorgen voor centimeters nauwkeurigheid in real-time. Aangezien de ontvanger Galileo, BDS (Beidou), GPS, Glonass, SBAS, IRNSS en QZSS-satellietconstellaties ondersteunt, kan deze een hoog niveau van GNSS-nauwkeurigheid bieden, zelfs onder zware omstandigheden.

Galaxy G7 Ingebouwde IMU-compensator, corrigeert de coördinaten op basis van de kantelrichting en hoek van de centreerstaaf automatisch binnen 60°, helpt u snel en nauwkeurig punten op te meten of uit te zetten zonder de paal waterpas te zetten, fout minder dan 3 cm binnen 45° helling, verbetert de werkefficiëntie met 20%.

Kanalen 1598
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS G1, G2, G3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6C, AltBOC
BEIDOU BDS-2, B1I, B2I, B3I BDS-3, B1I, B3I, B1C, B2a, B2b

Wat kan je verwachten bij de South Galaxy G7!

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South H6!

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: South Galaxy G7 Rover en Base set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South Galaxy G7 Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close