fbpx
, ,

South Galaxy G6 Rover set


De South Galaxy G6 Inmeet set!

De South Galaxy G6 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Deze tot nu toe zeer scherp geprijsde GPS set geeft je de top notch performance die je nodig hebt! De ontvanger is uitgerust met een 60 graden IMU Tilt sensor. Hiermee kun je gemakkelijk onder een hoek meten om makkelijker de wat moeilijkere plaatsen te meten.

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

5,929.00

De South Galaxy G6 Ontvanger

Uitgerust met de meest geavanceerde GNSS kaarten, kan SOUTH Galaxy G6 systeem de meeste signalen volgen van alle soorten lopende satelliet constellaties, ondersteunt vooral de signalen van Beidou3, is ook in staat om positie resultaat te krijgen alleen met Beidou signaal. De ingebouwde professionele IMU-sensor kan de productiviteit van RTK-metingen sterk verbeteren vanwege de uitstekende prestaties, snelle initialisatie, kalibratie-vrij, niet beïnvloed door magnetische omgeving. Meet snel punten zonder nivelleringsinstrument, zolang de pooltip het doel bereikt.

Kanalen  220, 336
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2C, L2E, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5A, E5B, E5AltBOC, E6
BEIDOU B1, B2, B3

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Uitpakken De South H6 data collector

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: south-galaxy-g6-rover Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South Galaxy G6 Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close