fbpx
, ,

South Galaxy G3 Rover Set


De nieuwe South Galaxy G3 Rover set!

De South Galaxy G3 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Deze gloednieuwe South ontvanger is licht, klein en sterk. Hij heeft 1598 zenders en is daarmee uniek in zijn soort en zeer scherp geprijsd! De ontvanger is uitgerust met een 60 graden IMU Tilt sensor. Hiermee kun je gemakkelijk onder een hoek meten om makkelijker de wat moeilijkere plaatsen te meten.

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

3,929.00

Kleiner, lichter, beter

De gloednieuwe South Galaxy G3 met meer kanalen dan ooit. Met deze GNSS ontvanger die slechts 790 gram weegt en met afmetingen van 130mm breed, 130mm lang en 80mm hoog, is het de kleinste en sterkste die we hebben. De G3 heeft een lager stroomverbruik en kan met een ingebouwde 6800mAh Li-ion accu 15 uur onafgebroken werken. En als uw batterij leeg is, is deze in slechts 3 uur volledig opgeladen. Met de geïntegreerde IMU van 60 graden kunt u in alle omgevingen inmeten. De G3 is ook verpakt met South “Beaver” superradio, wat meer energiebesparend is. Het “Farlink” protocol dat het gebruikt, heeft een grotere bandbreedte, tot 8 kilometer. De combinatie van Beaver en Farlink geeft het betere prestaties bij het vastleggen van signalen.

Kanalen 1598
IMU Tilt Sensor 60º
  Internet Modem Geen
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6C, AltBOC
BEIDOU BDS-2: B1I, B2I, B3I BDS-3: B1I, B3I, B1C, B2a, B2b

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South H6!

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: South-galaxy-g3-rover-set-1 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South Galaxy G3 Rover Set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close