fbpx
, ,

South Galaxy G2


met sterk geïntegreerde en gelaagde ontwerp, Galaxy G2 is kleiner dan de typische Galaxy-serie ontvangers. En dankzij de behuizing van magnesiumlegering weegt de G2 slechts 850 gram, inclusief de interne batterij, uiterst licht en handig om mee te nemen.

 

Kanalen 965
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS G1, G2, G3
GALILEO E1, E5A, E5B, E6C, AltBOC
BEIDOU B1 I, B2I, B3I,  B1I, B3I, B1C, B2A, B2B

 

Handleiding & Datasheet

2,695.003,195.00

3,640.00 for 3 item(s)

De South Galaxy G2 maakt gebruik van een nieuwe, zelf ontwikkelde digitale radiomodule met FAIRLINK protocol om een werkbereik van 8 km te bereiken. De transmissiebandbreedte van FAIRINK wordt groter, wat perfect de problemen oplost van grote datavolumes van transmissie met meerdere constellaties. En het stroomverbruik kan met ongeveer 60% worden verminderd bij dezelfde hoeveelheid datatransmissie in vergelijking met de traditionele RTK.

De South Galaxy G2 RTK GPS ontvanger product specificaties!

Unboxing de South Galaxy G2 Ontvanger!

Ultieme doelen van het volgen van volledige signalen

Galaxy G2 keurt hoge en lage frequentie geïntegreerde antenne ontwerp, die met behulp van laag profiel design technologie om het fysieke verschil tussen hoge en lage frequentiebanden te verminderen, verbetert fase centrum consistentie.En de toegepaste frequentie selectieve straling mechanisme zou antenne anti-interferentie vermogen te verbeteren.En combineert met hoge prestaties GNSS bord, G2 ondersteunt volledig alle van de lopende satelliet constellaties, vooral BeiDou III wereldwijde satelliet signalen.

Het feit vooruit in de toekomst

Galaxy G2 is geïntegreerd met een geavanceerde SoC, dat is een chip wordt geleverd met het voordeel van hoge integratie en een laag stroomverbruik, efficiënt onderdrukken van de interferentie signalen, en het verkrijgen van een hogere kwaliteit observatiegegevens van satelliet constellaties. G2 zal een sprong voorwaarts ervaring van RTK-prestaties brengen.

Zorgeloos meten

De nieuwe generatie van SoC-platform geeft RTK stabielere prestaties en lager stroomverbruik. De ingebouwde 6800mAh batterij met hoge prestaties kan 15 uur* ononderbroken werken aan. De G2 heeft een Type-C laadinterface die PD snelladen ondersteunt, de batterij kan volledig worden opgeladen in 3 uur, zodat u de hele dag kunt werken.

Meet wat u wilt

Galaxy G2 is geïntegreerd met een nieuwe generatie Inertial Measurement Unit die tilt meting stabieler en nauwkeuriger maakt, de coördinaten zouden automatisch worden gecorrigeerd op basis van de inclinatierichting en hoek van de paal, zonder strikte waterpasstelling van de ontvanger om het punt naar believen te meten, het helpt landmeters hun productiviteit met 30 procent te verhogen.

 

Hoe stel je de IMU tilt sensor in bij de South Galaxy G7, G2, G3 en INNO7 met de SurvX software

Slimme herinnering van de stand van het basisstation

De South Galaxy G2 heeft een ingebouwde hoge-precisie tilt attitude module die associeert met de stand van de ontvanger, wanneer het basisstation beweegt of valt, kan het nauwkeurig onderscheiden en onmiddellijk herinneren.

 

Het BDS-3 navigatiesatellieten systeem is sinds een jaar voltooid. SOUTH heeft nu nieuwe GNSS-producten vrijgegeven om de BDS-3 constellatie volledig te ondersteunen, hier zijn enkele verbeteringen aan de nieuwe producten

Volgen van meer satellieten

We hebben de nieuwe SoC GNSS-ontvanger getest in Guangzhou, China. De ontvanger volgt meer dan 50 satellieten: 9 GPS, 7 GLONASS, 6 GALILEO, 3 QZSS en 25 BDS (12 daarvan zijn BDS-2, 13 zijn BDS-3). Meer satellieten in de lucht zal ervoor zorgen dat GNSS-ontvangers gemakkelijker en sneller signalen ontvangen. De nieuwe SoC GNSS-kaart van SOUTH heeft volledige ondersteuning voor BDS-3 satellieten, waardoor de prestaties van de ontvanger in het veld sterk zijn verbeterd.

Ondersteuning van de nieuwe signaalband van BDS-3

De BDS-3 constellatie heeft drie open dienstsignalen: B1C, B2a en B2b (het B2b-signaal biedt de PPP-dienst), SOUTH SoC GNSS-kaartontvangers kunnen ze allemaal tegelijk volgen en gebruiken. De bovenstaande afbeelding toont de N/E/H-fouten bij verschillende tests: de fouten nemen af naarmate meer BDS-3-satellieten worden gebruikt.

Fix met QZSS+GPS+GLONASS+GALILEO+BDS

Geïntegreerd met de SoC gnss kaart en low-profile antenne, kunnen South nieuwe gnss ontvangers zelfs QZSS volgen en gebruiken om de nauwkeurigheid te verbeteren, zodat u kunt vinden dat de ontvanger Vast met QZSS+GPS+GLONASS+GALILEO
+BDS.

Krijg Fix sneller en stabiel

Voor de overdracht van de enorme differentiële datastroom veroorzaakt door meer en meer satellieten in de lucht, de exclusieve “Farlink” protocol op SOUTH nieuwe interne radio-module heeft een grotere bandbreedte, om GNSS-ontvangers te krijgen fix sneller en stabiel. Normaal, in stedelijk gebied, kan de nieuwe radio 2-5km bij macht 1W overbrengen, in voorstedelijk district kan de afstand 8km bereiken.

Artikelnummer: South-G2 Categorieën: , ,
Gewicht 2 kg
Afmetingen 30 × 20 × 15 cm
Merk

South

IMU Tilt Sensor

60 graden Tilt

Kanalen

1760, 965

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2, G3

Galileo

AltBoc, E1, E5a, E5b, E6

BeiDou

B1, B2, B3

Internet modem

4G

Batterij type

Geïntegreerd

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

IP Rating

IP68

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South Galaxy G2”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close